Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Transfer în prima ligă poloneză pentru Aleksandar Mladenovic

Mihai Lițiu

Mihai Lițiu
20.12.2017

Ocupanta poziţiei secunde campionatului Polonez, MKS Dabrowa Gornicza, şi-a asigurat serviciile lui Aleksandar Mladenovic. Pivotul sârb care a împlinit la începutul lunii 33 de ani a părăsit echipa din Târgu Mureş pentru care a înregistrat medii de 10,5 puncte şi 8 recuperări pe meci în actualul sezon al LNBM.

 În sezoanele precedente jucătorul de 207 cm a mai evoluat în campionatul românesc la Gaz Metan Mediaş şi BCM U FC Argeş Piteşti. Actuala sa echipă are acelaşi bilanţ ca şi liderul Anwil Wloclavek - 10 victorii şi două înfrângeri, dar cu un raport inferior între puncte marcate şi puncte primite - 1,06 faţă de 1,22.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!