Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Transfer surpriză la Phoenix Galați

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
19.10.2017

saed hadzifejzovic phoenix galati bosniac

Conducerea clubului gălățean a oferit o surpriză suporterilor și adversarilor la partida Phoenix Galați - Politehnica Iași, scor 87-80, în cea de-a doua etapă a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Cu o zi înaintea jocului a fost perfectat transferul bosniacului Sead Hadzifejzovic, în vârstă de 29 ani și care măsoară 202 cm. Cu doar două antrenamente alături de noii săi coechipieri, Sead a debutat în tricoul lui Phoenix cu următoarele realizări: 9 puncte, 4 recuperări și ca procentaje: 67% la aruncările de 2 puncte, 50% la cele de 3 puncte și 60% la libere, în cele 13,18 minute în care a intrat pe parchet.

Hadzifejzovic a venit la Galați de la Sencur CP (Slovenia, Liga 1) pentru care a evoluat 27 de jocuri cu medii statistice: 22,1 minute, 12 puncte, 5,6 recuperări, 1,1 pase decisive și 1,1 intercepții. Jucătorul originar din Bosnia Herțegovina este la a doua experiență în România după ce în sezonul 2016-2017 a fost legitimat la Dinamo București.

„Am vrut să fie o surpriză pentru toatã lumea și de aceea nu l-am prezentat înainte. Sead, este un jucător de experiență, care cu siguranță în cel mai scurt timp se va integra și ne va ajuta în ceea ce ne-am propus”, a precizat antrenorul Florin Nini. 

Următorul meci pentru Phoenix Galați va fi sâmbătă, tot pe teren propriu, în compania lui BCM U Pitești.

*foto: Viorel King 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!