Mvp-ul etapei
Andrija Stipanovic
Andrija Stipanovic
Minute 22:04
Puncte 11
Pase decisive 10
Recuperari 6
Eficienta 22
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Travis Bureau: „Cu siguranţă putem să ne îmbunătăţim evoluţiile”

Paul Olar

Paul Olar
13.04.2017

SCM U Craiova nu a emis pretenţii în primele două jocuri din Play-Off. Formaţia doljeană a fost depăşită autoritar de U-Banca Transilvania, care trebuie să mai facă un singur pas până la semifinale.

Travis Bureau nu consideră totuşi seria tranşată. Americanul promite că doljenii se vor redresa şi le vor pune probleme ardelenilor.

Travis, 2-0 pentru Cluj. Ce nu a mers în jocul Craiovei?

Cred că apărarea ne-a costat. Am încercat diferite strategii, dar clujenii sunt cea mai bună echipă a campionatului şi merită să fie aşa. Au aruncători foarte buni, sunt puternici în relaţia 1 vs 1, iar noi am făcut ce am putut. În prima repriză am arătat destul de bine, însă apoi lucrurile s-au schimbat.

Se poate schimba ceva în evoluţiile voastre?

Da, cu siguranţă.Vom avea câteva zile libere şi ne vom uita la înregistrarea meciului. De acolo totul va fi posibil.

Cum a fost acest sezon pentru tine?

Am revenit la Craiova în iarnă şi mi-a luat puţin să mă obişnuiesc. Nu eram în forma mea obişnuită, iar startul echipei a fost de asemenea dificil. Când am ajuns eu aici pierdusem parcă cinci meciuri consecutive, dar până la urmă ne-am regăsit. Chimia a funcţionat pentru noi şi ne-am schimbat complet după Crăciun. Am găsit calea potrivită şi ne-am calificat în Play-Off.

Ce înseamnă accederea în Play-Off pentru tine?

Nu suntem mulţumiţi doar cu accederea în Play-Off. Am ajuns aici, încercăm să concurăm, dar jucăm împotriva celei mai bune echipe. Clujenii sunt foarte buni şi îi respectăm.

*Foto: Andor Marton

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!