Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Travis Bureau: „Dedicăm această victorie suporterilor”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
15.02.2014

SCM Craiova a trecut de Energia Rovinari în derby-ul Olteniei cu scorul de 87-85, datorită unui coș marcat de Travis Bureau în ultimele secunde ale partidei. Pe lângă faptul că americanul din tabăra Craiovei a marcat coșul decisiv, acesta a fost cel mai bun jucător de pe teren, terminând partida cu un indice la eficiență de 26 de unități. 

„Meciul din această seară a fost unul extrem de dificil, ne-am pregătit intens în ultimele zile pentru acest duel. Venim după mai multe înfrângeri suferite pe final de meci, iar acum nu mai aveam voie să repetăm istoria. Este o victorie foarte importantă pentru noi, o victorie pe care o dedicăm suporterilor, au fost fantastici”, a declarat Bureau la finalul întâlnirii cu gruparea gorjeană. 

În cele 28 de minute petrecute pe parchet în disputa cu Energia, baschetbalistul de peste ocean a reușit să termine în double-double cu 19 puncte și 11 recuperări. De asemenea, pe lângă aceste cifre, Bureau a mai contribuit cu 3 pase decisive, 2 capace, o intercepție, dar și 3 mingi pierdute. Din punct de vedere al procentajelor, Travis a terminat cu 73% (8/11) la aruncările din interiorul semicercului, 75% (3/4) de la linia de libere, respectiv 0% (0/3) de la mare distanță. După cum spuneam și mai sus, în urma acestei linii statistice, jucătorul pregătit de Milan Nisic a terminat cu un coeficient de 26 la eficiență, fiind cel mai bun jucător de pe teren. 

Bureau a bifat 17 prezențe pentru Craiova în acest sezon de LNBM, timp în care a acumulat medii de 14.7 puncte, 7.4 recuperări, 1.7 pase decisive, 1.4 intercepții, 1.6 capace, 1.9 mingi pierdute și un indice în dreptul eficienței de 19.2, totul în 29:03 minute jucate pe partidă. 

*Foto: Bogdan Dănescu

1 comentariu la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova Drexler :

    TB
    Mai constant decat sezonul precedent,pare ANUL lui!
    Aproape imposibil de tinut si la anul in lotul Craiovei!
    Un jucator care FACE DIFERENTA si te face sa te duci la Polivalenta,sa-l urmaresti!

    cu 10 ani în urmă (16.02.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!