Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Travis Bureau: "Nu ne putem lăsa descurajaţi de acest meci"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
25.04.2014

Foto: Andor Marton

SCM "U" Craiova nu s-a regăsit vineri seară în Arena Antonio Alexe din Oradea, suferind un eşec drastic în primul meci al playoff-ului. CSM Oradea a câştigat confruntarea la o diferenţă de 38 de puncte, scor 96-58, preluând conducerea în prima fază a competiţiei.

La finalul jocului Total Baschet a stat de vorbă cu Travis Bureau, extrema de forţă a oltenilor fiind de părere că adversarul i-a dominat la toate capitolele statistice. Bureau a mai adăugat că echipa Craiovei este una tânără care învaţă din greşeli, fiind sigur că în meciul doi lucrurile vor sta cu totul diferit.

Cum îţi explici eşecul din această seară?

Nu am executat ceea ce am stabilit de la bun început. Nu ne-am apărat aşa cum a trebuit, iar adversarul ne-a pedepsit. O altă mare problemă a fost capitolul recuperări. Nu am recuperat nimic, nici în atac şi nici în apărare. Ne-au bătut la toate aspectele posibile.

Să înţeleg că nu s-au respectat aspectele tactice venite de pe bancă?

Am încercat să le respectăm, însă nu a ieşit aşa cum trebuia. La un moment dat jucam haotic, iar Oradea este o echipă inteligentă, nu poţi să câştigi jucând aşa în faţa unei astfel de echipe. Sunt un grup de jucători experimentaţi care au ştiut să beneficieze de problemele noastre, iar noi suntem o echipă tânără care învaţă din greşeli şi sunt sigur că vom reveni mâine în forţă. Nu ne putem lăsa descurajaţi de acest meci.

Aţi avut un procentaj dezastruos la aruncările de trei puncte ...

Suntem o echipă care aruncă constant de la mare distanţă şi nu cred că am mai avut o seară ca aceasta. Trebuie să aruncăm în continuare căci sunt sigur că mâine vom sta mult mai bine la acest capitol.

Cât de mult vă afectează mental înfrângerea de azi în economia meciului doi?

Nu ne afectează deloc. Trebuie să-i dăm drumul, ceea ce o vom face în această seară şi să revenim mâine cu forţe proaspete. Mâine va fi cu totul altă zi.

Bureau a terminat partida cu 14 puncte, 6 recuperări, 3 mingi câştigate pentru 13 unităţi la capitolul eficienţă.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!