Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Travis Bureau despre Play-Off: "Orice posesie contează"

Paul Olar, Ionuț Greere

Paul Olar, Ionuț Greere
25.04.2014

SCM U Craiova se deplasează vineri la Arena "Antonio Alexe" din Oradea pentru primul tur al postsezonului. Oltenii dau piept cu "o echipă puternică", după părerea lui Travis Bureau.

Americanul a avut cuvinte de laudă la adresa trupei lui Cristi Achim, spunând că un joc pragmatic este necesar ca doljenii să repurteze cel puțin un succes.

"Oradea este o echipă puternică, formată din baschetbaliști cu experiență, așa că va fi greu să îi învingem pe terenul lor. Totuși,noi acceptăm provocarea. Trebuie să ne întrecem cu ei, să evoluăm inteligent deoarece ne aflăm în Play-Off, iar orice posesie contează." A declarat sportivul de peste ocean pentru Total Baschet.

*Foto: Andor Marton

1 comentariu la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova adiro :

    forzza Travis
    Sper sa joci la adevarata ta valoare si sa contribui la victoria noastra.Arata-le ca jucam cel maa spectaculos baschet din Roamania

    cu 9 ani în urmă (25.04.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!