Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Travis Bureau, evoluții remarcabile în Bulgaria

Ionuț Greere

Ionuț Greere
25.09.2014

SCM Universitatea Craiova a disputat în ultima perioadă patru jocuri de verificare în Bulgaria, în compania formațiilor Balkan Botevgrad, Tundhja Yambol și o dublă cu finalista Cupei, Cherno More Varna.

Travis Bureau,  cel mai spectaculos și iubit baschetbalist din Bănie, a excelat în ultimele trei partide amicable,  cu jocuri constant bune și cu o eficiență remarcabilă.

În partida disputată împotriva celor de la Tundhja Yambol, americanul Craiovei a terminat meciul cu 22 de puncte, 10 recuperări și 4 pase decisive, cu un procentaj de 100 % la toate aruncările, pentru o eficiență de 37 de unități. Bureau a marcat 9 din 9 din interiroul semicercului, 8 din 8 de la distanță și a fructificat și singura liberă de care a beneficiat.

În prima partidă jucată împotriva celor de la Cherno More Varna, Bureau a totalizat 18 puncte și 6 recuperări. Din punct de vedere statistic, a avut procentaje de 75 % la aruncările de 2 puncte (6/8), 100 % la aruncările din afara semicercului (5/5) și a înscris 1 din cele 3 libere de care a beneficiat, pentru 25 de unități la eficiență.

În fine, în meciul câștigat de formația craioveană cu cei de la Varna, extrema oltenilor a adăugat 20 de puncte, 8 recuperări și 4 pase decisive. A încheiat jocul cu procentaje de 88% la aruncările de 2 puncte, 83 % la aruncările de 3 puncte și 100 % de linia de libere, pentru 36 de unități la eficiență.

Americanul în varsta de 25 de ani și 2.00 va continua înca un sezon cu formația SCM Universitatea Craiova și prin aceste performanțe realizate în meciurile amicale anunță încă un sezon de excepție în maieul lab-albastru.

*Foto: Răzvan Păsărică/rpressport.ro

3 comentarii la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova Nkw :

    Travis
    Cel mai bun baschetbalist pe care l-a avut vreodata SCM "U" Craiova ! (in scurta sa istorie)

    cu 9 ani în urmă (25.09.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe totalulbaschetilor :

    Bureau
    1)Ionute,ai revolutionat matematica prin calculele din statistica lui Travis...
    2)Nkw:probabil esti ceva mai proaspat in baschet,altminteri ti-l recomand pe O'Darrien Bassett,actualmente prima liga din Franta,ceea ce nu-i scade cu nimic din valoare si lui Travis,caruia ii doresc o cariera de succes.

    cu 9 ani în urmă (25.09.2014) Raspunde
  • CSU Asesoft Ploiești suporterbaschet :

    Aolicaaaa
    Sincer mereu când vad comentari aiurea despre cei care au scris anumite articole pe toate site-urile si in toate domeniile pentru fel si fel de greșeli minore mi se par penibile . Tot timpul am tendința de a tine partea redactorului , încercând sa il înțeleg . Dar sincer după acest articol , e jale . Nu sunt in măsura sa comentez ce penalizări ar fii necesare , dar sa nu știi sa citești statistica unui meci si sa ai pretenția sa scrii de acest sport huhuuuu nu cred ca am jignit cu ceva . Dacă o sa primesc ban pentru asta ... Pierdeti pe cineva care intra zilnic pe site .

    cu 9 ani în urmă (25.09.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!