Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Travis Bureau ratează și meciul doi cu BC Mureș Târgu Mureș

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
20.04.2016

Miercuri seară, cu începere de la orele 18:00, este programat meciul doi al seriei dintre SCM U Craiova și BC Mureș Târgu Mureș. În primul joc, desfășurat duminică, mureșenii au reușit break-ul grație unei victorii obținute în prelungiri, scor 98-95. Gazdele nu au putut conta pe aportul lui Travis Bureau, care a absentat, nefiind prezent în incinta sălii din Craiova.

Site-ul nostru a aflat că Travis Bureau se află în Bulgaria, la Vidin. Motivul îl reprezintă problemele legate de permisul de ședere al americanului. Sosit în data de 15 decembrie 2015, se pare că Bureau a petrecut peste 90 de zile în România fără ca actele sale să fie depuse pentru a obține vizia de muncă. Astfel, la scurt timp după participarea la All Star Game-ul de la Oradea, Biroul de Imigrări din Craiova a dispus o decizie de returnare din țară a sportivului.

Rămâne de văzut dacă tehnicianul Vladimir Vuksanovic va mai beneficia de serviciile lui Bureau în acest sezon competițional, cert e că extrema nu va evolua în meciul doi al seriei cu BC Mureș. 

12 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea adrian.or :

    Organizare
    Imi pare foarte rau pentru suporterii Craioveni, pentru ca Travis este un jucator care ajuta mult echipa, dar imi pun problema ce fel de conducere e acolo daca asta e rezultatul organizarii? Au uitat 3 luni de zile sa faca niste acte? Asta nu e acelasi presedinte care a cerut faulturi la Oradea?

    cu 8 ani în urmă (20.04.2016)
    • SCM "U" Craiova Lliannan:

      Mda
      Sau s-a mers pe premiza ca oricum nu ne intereseaza play-off-ul, asa ca de ce sa ii rezolve problemele de viza? nu ar fi prima data din pacate

      cu 8 ani în urmă (20.04.2016)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova Lliannan :

    Penibil
    Nici nu am cuvinte ca sa pot exprima frustrarea si nervii pe care ii am atat eu cat si alti suporteri ai Craiovei, intrucat de nenumarate ori am avut probleme de organizare, care mai de care mai stupide, lipsa de comunicare, etc. care nu fac decat sa dauneze echipei..

    cu 8 ani în urmă (20.04.2016) Raspunde
  • CSM CSU Oradea 3punkte :

    Tv
    La Vidin merge digisport la firma de ctv? Sudul se mirã dacã ...

    cu 8 ani în urmă (20.04.2016) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș mickeymouse :

    Onoare
    Intr-o tara civilizata cineva iese in fata si isi da demisia. Asa s-a intamplat si la Mures cand Adamovic nu a avut drept de joc in finala de anul trecut. Management adevarat exista doar la Oradea, Cluj, Steaua si Dinamo. In rest amatorism, multa balbaiala in toata Liga Nationala.

    cu 8 ani în urmă (20.04.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe icsabex :

    Ceva pute
    COnform articolului din Gazeta de Sud ar avea intindere la spate din urma concusului de slamdunk de la ASG 2016. :O Cine o fi mintind?
    http://www.gds.ro/Sport/2016-04-20/baschetbalistii-de-la-scm-u-incearca-sa-egaleze-muresul/

    cu 8 ani în urmă (20.04.2016) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Gully :

    Suntem niste handicapati
    Numai un handicapat ar putea sa permita sa se întâmple asa ceva....
    Si exprimarea mea e indulgenta!
    Deseară ar trebui ca toti cei ce au mai rămas alături de echipă sa solicitam, in cor, demisia de onoare a presedintelui clubului chiar daca altii sunt vinovati! Cineva trebuie sa plătească!!! Daca pierdem deseară, este din vina acestui diletant care trebuia sa nu permita sa se întâmple aceasta aberatie demnă de organizarea in Epoca Pietrei!!!!
    TOATA LUMEA SCANDEAZA "DEMISIA !" LA MECI....

    cu 8 ani în urmă (20.04.2016)
    • SCM "U" Craiova Andrei<3Scm:

      Travis
      Travis joaca la Tg Mureș 100%

      cu 8 ani în urmă (20.04.2016)
    Raspunde
  • SCM "U" Craiova Gully :

    Conducerea SCM U CRAIOVA
    Am solicitat in repetate randuri ca, intre oficialii clubului si suporteri sa existe o comunicare transparenta si sistematica dar, se pare ca in conducerea acestui club sunt oameni lipsiti de pasiunea pentru baschet si lipsiti de interes fata de suporterii in crestere ca numar de cativa ani încoace! Nu mai cred ca exista nici un interes fata de performanta echipei si cred ca totul se face in stilul pesedist de a vopsi cioara pentru a o vinde pe post de privighetoare! Situatia actuala cu Bureau nu este decât rezultatul unei atitudini delasatoare si a lipsei generalizate a interesului! Avea dreptate Horia cand spunea ca singurul interes al conducerii este reprezentat de moşmoanele facute din gestionarea bugetului clubului! Imi e rusine ca împărtăsesc prezenta la meciuri cu astfel de oameni care nu ne caracterizează ca regiune! RUSINE SI DEMISIA!!!!

    cu 8 ani în urmă (20.04.2016)
    • SCM "U" Craiova adiro:

      Amatori
      În mare parte așa este,totuși cred că ar trebui să așteptăm deznodământul final după care ,dacă este cazul,să organizam un miting de amploare!

      cu 8 ani în urmă (20.04.2016)
    • SCM "U" Craiova Andrei<3Scm:

      Travis
      Va juca la Tg Mureș. Plus ca se pare ca aceste zvonuri cu viza sunt greșite.

      cu 8 ani în urmă (20.04.2016)
    • SCM "U" Craiova Gully:

      Andrei
      Inocenta cred ca iti tradeaza varsta! Sper sa nu gresesc dar banuiesc ca esti un copil - ceea ce este un lucru foarte bun! Nu incerc sa te conving sa nu mai fii credul intrucat cred ca este nevoie de oameni ca tine care insufla pozitivism dar, crede-ma - te inseli! Cineva de incredere chiar a vorbit cu Travis care este un monument de furie si se banuieste ca nu mai vrea sa auda de Craiova ever! De ce sa-i prelungeasca visa pentru inca un meci la Tg Mures??? Are sens? Banuiesc ca este deja in aeroport la Sofia de unde se va imbarca cu destinatie clara Louisiana! Din pacate......

      cu 8 ani în urmă (21.04.2016)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!