Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Trei arbitri au fost delegați pentru semifinalele la feminin

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
13.04.2014

Duminică și luni au loc primele partide din cadrul semifinalelor Ligii Naționale de baschet feminin. Cele mai bune 4 echipe din actualul sezon se vor lupta pentru un loc în marea finală a campionatului.

Prima semifinală programează duelul dintre CSU Alba Iulia (locul 2) și CSM Târgoviște (locul 3), de fapt o reeditare a semifinalei din sezonul trecut. În cealaltă partidă, campioana României, Univ. Goldiș ICIM Arad (locul 1 întâlnește pe ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe (locul 4).

Ca o noutate în acest an, partidele din penultimul act al ediției 2013-2014 vor fi conduse de o brigadă de arbitrii formată din trei cavaleri ai fluierului, nu doi cum au fost la partidele din sezonul regulat la feminin. Astfel, confruntarea Alba Iulia vs Târgoviște va fi arbitrată de Vinaşi Doru, Drugău Sorin și Nicolae Dragoş, în timp ce dreptatea la duelul Arad vs Sfântu Gheorghe va fi împărțită de Şerban Mircea, Bertalan István și Habor Adrian.

Partida CSU Alba Iulia – CSM Târgoviște are loc duminică, de la ora 18:00, iar meciul Univ. Goldiș ICIM Arad - ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe are loc luni, începând cu ora 19:00.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!