Stiri Cupa României Masculin

Trei double-double-uri în ziua a 2-a

Adrian Micinic

Adrian Micinic
30.09.2012

Ivan Miskovic, de la CSU Sibiu, Hristo Nikolov, de la U Mobitelco Cluj-Napoca, respectiv Marian Minea, de la Farul Constanța au realizat câte un double-double în meciurile din cadrul etapei a 2-a a turneelor contând pentru Cupa României la baschet masculin - ediția 2012/13. Echipele primilor doi au fost învinse, iar cea a românului a câștigat.

Sârbul Miskovic a totalizat 13 puncte (5/11 din acțiune și 3/7 la libere), 15 recuperări, 4 pase decisive și o intercepție cu patru posesii pierdute pentru 19 la eficiență. De notat că jucătorul Craiovei a reușit 9 recuperări ofensive, într-un meci în care toată echipa a strâns 26 recuperări sub panoul advers! Chiar și așa, SCM U Craiova a pierdut în fața lui CSU Sibiu cu scorul de 75-61.

În schimb, bulgarul Nikolov a terminat cu 19 puncte, 10 recuperări, o pasă decisive, un capac, o intercepție și o posesie pierdută pentru 12 la eficiență. Hristo a avut o seară mizerabilă la finalizare: 4/14 la aruncările de două puncte și 2/6 la trei puncte pentru un procentaj de 30% la aruncările din acțiune. De asemenea, a avut doar 5/10 la linia de pedeapsă! De notat că U Mobitelco a pierdut în fața lui CSȘ Giurgiu, în ceea ce echivalează cu cea mai mare surpriză a turneelor de Cupa României la baschet masculin, scor 66-72.

Românul Minea (foto) a petrecut 22 minute pe parchet, având 11 puncte (3/6 la două puncte, 0/2 la trei puncte și 5/5 la libere), 10 recuperări (patru ofensive) și o posesie pierdută pentru 15 la eficiență. Echipa lui Minea, condusă de către Costel Cernat, a depășit pe Timba Timișoara cu scorul de 91-73.

În prima zi a turneelor de Cupa României doar sârbul Dragan Petronic a avut un double-double.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!