Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Trei jucători la primul meci pentru Steaua CSM în acest sezon

Adrian Micinic

Adrian Micinic
23.11.2013

Victor Petrache a debutat în primul eșalon baschetbalistic al României. Sportivul născut în anul 1997, a jucat în victoria repurtată de către Steaua CSM București, scor 108-58, asupra lui BC Farul Constanța.

În 7:18 minute pe parchet, Petrache a avut 1/2 la aruncările din acțiune și 3/8 la linia de pedeapsă pentru un total de 5 puncte. El a bifat 2 recuperări și a atras patru infracțiuni asupra sa pentru un indice de 1 la eficiență și tot de 1 la +/-.

Cu ocazia acestei partide, la Steaua CSM au debutat și Cosmin Albu respectiv Vladimir Biasutti. Ambii au mai jucat pentru militari în cel de-al doilea eșalon pe parcursul sezoanelor precedente.

Biasutti a avut 7 minute cu un punct, o recuperare și o intercepție cu două mingi pierdute, în vreme ce Albu a avut 6 minute cu 2 puncte, 2 recuperări, un capac și două posesii pierdute.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!