Stiri Cupa României Masculin

Trey Zeigler: ”Vrem să ajungem în playoff, așa că va fi foarte dificil”

Eduard Popa, Mara Mihăilescu

Eduard Popa, Mara Mihăilescu
17.10.2018

zeigler cso voluntari

În prima manșă a turului doi din Cupa României, CSO Voluntari a întâlnit CSM Mediaș în arena Gabriela Szabo. CSO Voluntari a obținut victoria în urma unui meci destul de echilibrat, decis de elevii lui Eugen Ilie în urmă unui sfert 3 excelent, scor final 95-80.

Trey Zeigler, cel mai bun jucător al gazdelor în această partidă, cu 22 de puncte, 5 recuperări și 2 pase decisive, a vorbit la finalul partidei atât despre Cupa României, cât și despre așteptările sale de la acest sezon în campionat.

Trey, al doilea sezon pentru tine în România. Anul trecut ai jucat pentru U-BT Cluj Napoca, iar acum evoluezi în tricoul celor de la CSO Voluntari. Cum e această schimbare pentru ține?

Mă simt bine. Avem o echipa tânără, devenim din ce în ce mai buni pe zi ce trece. Cred că presezonul a fost foarte benefic pentru noi, deoarece am avut destule partide împotriva unor echipe din Grupa A, care ne-au ridicat nivelul de joc. Consider că acum “culegem roadele” acelei perioade.

Ce părere ai despre meciul de astăzi din Cupa României, după ce ați câștigat la o diferență de 15 puncte?

„Mediaș este o echipă bună. Am câștigat împotriva echipelor din Constanța și Brăila, dar am știut că meciul de astăzi va fi mult mai dificil decât celelalte două. Asta ne-a făcut să intrăm pe teren mult mai motivați și pregătiți. Cred, în continuare, că sunt o echipa foarte bună, așa că va trebui să păstrăm același nivel de joc și în meciul retur.”

Pentru această echipa, ești principala sau una din principalele soluții din punct de vedere ofensiv. Cum te simți având această “titulatură”, în comparație cu experiență de la Cluj?

„Da, așa este. La Cluj m-am simțit foarte bine, am învățat o mulțime de lucruri care mă ajută și acum. Am venit aici pentru a avea oportunitatea de a juca, de a le pune în aplicare mai mult și de a avansa în continuare. Eu doar încerc să dau tot ce am mai bun în teren și să profit de orice oportunitate pe care o am.”

Vreun obiectiv personal pentru ține în acest sezon?

„Doar să încerc să câștig. Vrem să ajungem în playoff, așa că va fi foarte dificil. Mai ales când vor rămâne doar cele 8 echipe calificate, dar vom face tot posibilul pentru a ajunge acolo.”

Iar în Cupa României? Emoțîi înainte de returul ce urmează?

„Cu siguranță meciul retur de la Mediaș va fi mult mai greu. Ei vor avea  susținerea publicului, cum am avut-o și noi, iar acest lucru îi va motiva și mai mult. Însă, noi sperăm să reușim victoria și în acea partidă.”

Manșă retur și calificarea din această faza va avea loc la Mediaș, la mijlocul săptămânii viitoare.

*foto: facebook CSO Voluntari

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!