Stiri Acvile

Tricolorele de la U25 au cedat la limită primul amical din Tunisia

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
13.07.2017

Echipa națională de baschet feminin a României a pierdut primul meci de pregătire din Tunisia, înaintea Jocurilor Francofoniei. Fetele antrenate de Dragan Petricevic și Mijan Medved au cedat la un punct meciul cu naționala Tunisiei, scor 57-56.

„Acvilele” au efectuat miercuri primul meci de pregătire din Tunisia, jucând în Sala Olimpică din Sousse în fața echipe naționale a țării gazdă.

Partida a debutat la ora 20:30 și s-a jucat pe o căldură sufocantă. La finalul meciului, tricolorele au cedat la o diferență minima de un punct: 57-56.

Pentru echipa națională de baschet feminin a României au înscris Sonia Ursu 16 puncte, Dora Ardelean 10, Kincso Kelemen și Paula Lenart câte 6, Romina Filip 5, Teodora Neagu 4, Izabella Lovasz, Diana Moraru și Marina Sfîrlea câte 3. În această partidă au mai evoluat și  Alina Crăciun și Alexandra Dumitrache.

Pentru „acvile” urmează al doilea meci de pregătire cu Tunisia, națională pe care o vor întâlni și în cadrul grupei A a Jocurilor Francofoniei, alături de Camerun și reprezentativa provinciei Quebec (Canada). Competiția se desfășoară în Abidjan, Coasta de Fildeș, în perioada 21-30 iulie.

 

 *foto: Facebook Echipa naţională de baschet feminin a României

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!