Stiri Vulturi

Tricolorii și-au cerut scuze după eșecul usturător din amicalul cu Grecia

Radu Bărăian

Radu Bărăian
08.08.2017

Naționala de seniori a României a pierdut luni seara la 58 de puncte diferență, scor final 48-106, meciul amical disputat la Patras în compania reprezentativei Greciei. La finalul partidei, jucătorii Vlad Moldoveanu și Andrei Mandache și-au cerut scuze în numele întregii echipe pentru eșecul suferit prin interediul unei rețele de socializare. 

Ca lider al acestei echipe îmi cer scuze public românilor pentru cum a arătat echipa națională în această seară (n.r. luni seara)”, a punctat Vlad Moldoveanu, cel mai bun marcator al României în fața Greciei, cu 14 puncte înscrise. 

„Pentru tot ce s-a întâmplat în seara asta suntem vinovați noi toți, e un duș rece venit din partea unei echipe care face parte din elita baschetului mondial. Trebuie să ne revenim repede, să învățăm din acest meci, să oferim oamenilor care iubesc și susțin baschetul românesc o alta față a echipei naționale și împreună cu colegii mei vă promitem că vom arăta mult mai bine în meciurile următoare! Suntem în fața unui examen important al carierei noastre, unde contează doar să arătăm că și noi putem conta pe harta baschetului european. Capul sus și mergem mai departe”, a spus la rândul său Andrei Mandache. 

Formația elenă a controlat jocul în totalitate, câștigând toate cele patru sferturi ale confruntării cu parțiale de  22-7, 27-14, 31-13, 26-14. Grecia a avut precentaje de 62% din acțiune și 65% de la 3 puncte. 

Pentru România urmează un nou joc amical, ultimul de la Patras, în compania echipei similare a Ucrainei, partidă programată astăzi, 8 august. 

*Foto: Mihaela Bobar @sportpictures.eu

8 comentarii la aceasta stire:
  • CS Universitatea Cluj-Napoca u66 :

    Premiera
    Cred ca este o premieră în banchetul românesc, ca un jucător sa isi ceara scuze. Din păcate, cei care ar trebui să își ceară scuze ar fi conducătorii baschetului românesc pentru ca nu si-au dat seama ca e nevoie de un antrenor proaspăt, cu idei si care sa poata mobiliza jucătorii. Păcat de investitiile facute cu ocazia Eurobasket in sala polivalenta si de banii aruncați pe atâtea luni de cantonament si amicale. Nu mi-am luat abonament la Eurobasket pentru ca nu doresc să plătesc show-ul lui Tenter de pe banca.

    cu 6 ani în urmă (08.08.2017) Raspunde
  • tzontzolino :

    pe bune?
    Hai frate ca a fost un amical. Si oficial daca era, asta ne e valoarea, pana la urma e Grecia nu Andora. Nu eram noi in top 10 echipe din Europa sa ne fie rusine ca am pierdut un meci. Capu' sus ca n-avem nimic de pierdut!

    cu 6 ani în urmă (08.08.2017) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca walkienumaiu :

    Vlad Moldoveanu Lideru'
    Cine te-o pus pe tine lider ? Mata?

    cu 6 ani în urmă (08.08.2017)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      !
      Da pe tine? Pana la urma este un jucator cu experienta si ceva valoare, probabil cel mai bun jucator din actualul lot....in schimb tu inca nu ai descoperit ca "mata" are cratima ma-ta!

      cu 6 ani în urmă (08.08.2017)
    Raspunde
  • tzontzolino :

    mda
    Pai si cine e lider daca nu el? Cunoscatori de peste noapte ai baschetului...probabil pustani educati de Delia

    cu 6 ani în urmă (08.08.2017) Raspunde
  • CSM CSU Oradea Oldtimer :

    Tulai reloaded
    Cand s-a anuntat ca dl. Tzenter va fi secondat de mirificul dl Burlacu in mega-cantonamentul lotului national de seniori, m-am limitat la un simplu "Tulai", taxat rapid cu "-"
    Ce a urmat a depasit pesimistele mele asteptari...
    Declaratia asta a Capitanului, cu partiala frecventa, e punctul pe i (din disaster sau shit) si suna a " tovaraseasca autocritica" , la mare pret in vremuri demult apuse (oare ???)
    Sper ca macar modul in care a fost organizata si se va desfasura etapa Eurobasket la Cluj sa fie o reusita deplina care sa contrabalanseze
    foarte probabila "figuratie" a echipei hiper-antrenate de super-tandemul Tzenter-Burlacu

    cu 6 ani în urmă (08.08.2017)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      !
      E m-am luat de cap cand fost numit antrenor la nationala, nationala care in ultima perioada a avut antrenori unu mai slab ca celalalt!Cu un antrenor decent, capabil sa inteleaga jocul si nu s ail deseneze eu zic ca echipa asta ar juca mai bine, mult, mult mai bine dar din pacate noi avem un tandem minune, un pictor si unu care exceleaza la scarpinatul la oo.....no asa si echipa asta!

      cu 6 ani în urmă (09.08.2017)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea nexco :

    Jenant !!!
    Tenter arunca ,,PROSOPUL" ca la box . Ucraina - Romania 49-27 (min.20). O sa avem punctaveraj - 150 la C.E. Terminam pe locul 25 , in cel mai bun caz...

    cu 6 ani în urmă (08.08.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!