Stiri

Trio-ul care a adus prima victorie pentru U-BT Cluj în FIBA Europe Cup

Radu Bărăian

Radu Bărăian
19.10.2017

U-Banca Transilvania Cluj a oferit aseară o demonstrație de baschet de calitate în fața turcilor de la Istanbul BBSK pe care i-a învins la 21 de puncte diferență, scor final 90-69, în prima etapă din grupele FIBA Europe Cup. 

Străinii Lasan Kromah, Zeljko Sakic și Ousmane Barro, toți titulari, au fost principalii artizani ai succesului clujean, cei trei reușind să marcheze împreună 60 de puncte din totalul de 90, având de asemenea 71 de unități la eficiență din totalul de 110 al echipei. 

Lasan Kromah - 34:20 minute, 20 puncte, 4 recuperări, 2 pase decisive, 4 intercepții, 5 mingi pierdute și 21 la eficiență

Zeljko Sakic - 34:32 minute, 21 puncte, 8 recuperări, 4 pase decisive, 1 intercepție, 4 mingi pierdute și 23 la eficiență

Ousmane Barro - 31:42 minute, 19 puncte, 8 recuperări, 1 pasă decisivă, 1 capac și 27 la eficiență 

Restul punctelor marcate de campioana României aseară au fost marcate de Giordan Watson 11, Vaidas Kariniauskas 8, Nandor Kuti 6 și Rolland Torok 5. 

*Foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!