Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Triple Double pentru Monyea Pratt

Ana-Maria Tutunaru

Ana-Maria Tutunaru
13.01.2018

triple double monyea pratt

CSU Sibiu s-a impus pe teren propriu în derby-ul etapei a XIVa, scor final 81-73. Sibienii au obținut cea de-a zecea victorie în această ediție a LNBM contra celor de la BC SCM Timișoara, în fața unei săli pline.

Deși a fost un meci jucat de la egal la egal în prima jumătate, gazdele au reușit să se distanțeze după ieșirea de la vestiare și să-și asigure victoria la o diferență de 8 puncte.

Liderul învingătorilor a fost Monyea Pratt, care a terminat partida în triple double. Americanul și-a trecut în cont 14 puncte și un nou season high cu 12 recuperări și 10 pase decisive, toate acestea pentru un indice al eficienței de +34. Pratt a marcat 2/4 de 2 puncte (50%), 2/2 de 3 puncte (100%) și 4/4 de la linia de fault (100%).

În cele 14 etape de până acum, extrema lui CSU Sibiu a adunat o medie de 12.6 puncte, 6.2 recuperări și 5.2 pase decisive pe meci.

Monyea Pratt a mai fost aproape de un triple double, chiar în prima etapă a acestei ediții de campionat, când a adunat 13 puncte, 9 recuperări şi 9 pase decisive.

Singurul care a mai cochetat cu un triple double în acest sezon a fost Goran Martinic. Muntenegreanul Craiovei a strâns 22 de puncte, 11 pase decisive şi 8 recuperări în etapa a XIII-a, în victoria contra celor de la BC Mureş, scor 84-69.

CSU Sibiu a ajuns după acest meci la 10 victorii şi 4 înfrângeri. Etapa viitoare elevii lui Dan Fleşeriu vor întâlni campioana U-BT Cluj-Napoca.

*foto: Andreea Vlase

18 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu Fr3aksway :

    .
    Cred ca este cel mai complet jucator din campionatul nostru... poate juca pe toate pozitiile, mai putin pe 5. Are viziune foarte buna a jocului, aruncare buna, bun aparator, altruist, atletic, etc.

    cu 6 ani în urmă (13.01.2018) Raspunde
  • BC CSU Sibiu BB55 :

    Asa e Fr3aksway
    Asa e, si sunt mandru ca e jucatorul meu preferat, ;)
    Vrea sa dea totul si nu intotdeauna ii reuseste...
    Nu degeaba l-a urmarit Dan 2 ani de zile ;)

    cu 6 ani în urmă (14.01.2018)
    • BC CSU Sibiu Fr3aksway:

      .
      El a fost si primul transfer asta vara. M-am speriat tare la incidentul cu Riley pentru ca exista posibilitatea sa fie dat afara. Ma bucur ca a fost pastrat, probabil si-au dat si ei seama ca ar fi foarte greu sa ii gaseasca un inlocuitor.

      cu 6 ani în urmă (14.01.2018)
    • CSA Steaua București Fortza Steaua:

      Pratt
      Cu siguranta este un jucator valoros dar are si multe parti slabe. Un exemplu clar este faptul ca bate prost libere. Una peste alta as vrea sa-l vad si sezonul viitor in Romania. La fel cum l-as dori si pe Hardy (a fost un jucator spectaculos.

      cu 6 ani în urmă (14.01.2018)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Acum...
      Depinde de standarde... 71% la libere, eu nu aș putea eticheta drept prost. Dar în fine... Revenind la Pratt, mărturisesc că mie mi se pare prototipul jucătorului absolut nespectaculos, dar extrem de eficient. Nu are o aruncare senzațională, ca mișcări îmi pare dezordonat, nu e nici extraordinar de rapid. În schimb are o anticipație teribilă, este extrem de constant, plus polivalenta asta de a juca pe orice poziție de la 1 la 4. Una peste alta, un jucător esențial anul ăsta.
      Dacă mai semnează și pivotul nou și reușește să dea jos surplusul de kilograme, în playoff vom arăta chiar bine cred eu.

      cu 6 ani în urmă (14.01.2018)
    • BC CSU Sibiu sibman:

      ce pivot nou?
      este ceva pe teava?

      cu 6 ani în urmă (14.01.2018)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      @sibman
      Să înțeleg că nu ai fost aseară la meci? Era pe bancă un tip de 2,08 în trening CSU...

      cu 6 ani în urmă (14.01.2018)
    • CSA Steaua București Fortza Steaua:

      Pivot...
      Eu nu am fost la meci. Crezi ca ai putea furniza cateva informatii minimale despre acest pivot. Sau pur si simplu ai vazut un om inalt pe banca care ar fi putut fi din staf.

      cu 6 ani în urmă (14.01.2018)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Tu ce crezi?
      Hai să-ți stârnesc și mai mult interesul ... 27 de ani, 2.08 sau 2.10 încălțat :) , cam 130 de kg. acum... Nu a mai jucat baschet de 3-4 ani datorită unei accidentări și a altor probleme legale... DAR... A jucat un sezon în NBA, pentru Nets, >40 meciuri, cu 14 minute pe meci media, plus la unul dintre cele mai bune colegii din SUA (nu zic care...). Omul are niște fantome în trecut, de care vrea să scape și să încerce să vadă dacă mai poate face ceva cu baschetul. Probabil venit gratuit sezonul ăsta... Ei, ți-am satisfăcut curiozitatea? Google & YouTube for more.

      cu 6 ani în urmă (14.01.2018)
    • CSA Steaua București Fortza Steaua:

      Mulțumesc pt informatie
      Doamne ajuta sa va poată ajuta. Totusi dacă nu a mai jucat 3...4 sezoane îmi este foarte greu sa cred ca poate reintra intr-o forma cât de cât decenta. Dacă mai are și probleme extrasportive și nu se va pregăti 100% chiar va fi dificil. Speranțele voastre sunt de a atinge semifinalele bănuiesc? !?! Lucru realizabil în acest context.

      cu 6 ani în urmă (14.01.2018)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Vedem
      Sunt mai multe necunoscute... La valoarea care o are, coroborata cu nivelul campionatului nostru, am putea sa ne bazăm pe el în partea a doua, 1-6. Dar e clar ca avem nevoie de întăriri la poziția 5. S-a văzut cu Steaua că atunci când nu a fost Cooper în teren am suferit teribil. Acum în situația actuală, noi ar trebui să mai strângem 6 victorii din ultimele 8 meciuri, apoi în 1-6 trebuie câștigate meciurile de acasă. Dacă intram în playoff de pe 2-3, putem spera la o finala. Dar asta e doar teorie și speranța mea...

      cu 6 ani în urmă (14.01.2018)
    • BC CSU Sibiu Fr3aksway:

      .
      Cred ca 2-3 luni sunt suficiente ca sa reintri intr-o forma sportiva decenta. Sper sa fie o surpriza placuta, gen Dee Brown.
      Acuma orice e posibil... au mai fost jucatori care au trecut prin NBA in tinerete, dar nu au rupt gura targului in campionatul nostru (Bennet, Burleson).

      cu 6 ani în urmă (14.01.2018)
    • BC CSU Sibiu alexander:

      Daca tot suntem la subiect
      De celalalt jucator, mai tinerel, ce stii?

      cu 6 ani în urmă (14.01.2018)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      M-ai prins
      Nu știu, l-am remarcat și eu, dar nu am informații. Doar că e mai înalt decât Popescu, probabil 2.02. Și pare foarte tânăr...

      cu 6 ani în urmă (14.01.2018)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu mid53 :

    Foarte util
    Un jucător extrem de important in angrenajul echipei....!

    cu 6 ani în urmă (14.01.2018) Raspunde
  • BC CSU Sibiu JCN :

    Foarte ciudat
    stilul sau de joc. Pare mai mereu ca e gata sa adoarma, are niste miscari nespecifice dar pana la urma e mereu eficient. Sper sa continue la fel.

    cu 6 ani în urmă (14.01.2018) Raspunde
  • free_ag :

    J.W
    Sper sa reușim să îl facem , pe J.W. și dacă joaca din amintiri tot e super pentru campionatul nostru. O mica mostra:https://youtu.be/jAjezQrOnZM 😉

    cu 6 ani în urmă (14.01.2018)
    • CSA Steaua București Fortza Steaua:

      Dacă mai poate...
      Dacă ar putea ajunge măcar la 40% ar fi bun. Dacă nu atunci s-ar putea sa perturbe spiritele în echipa.

      cu 6 ani în urmă (14.01.2018)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!