Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tudor Costescu, înaintea celui de-al treilea meci cu Oradea: „ Am speranţe că ne vom impune mâine”

Dan Oancia

Dan Oancia
18.04.2017

timisoara oradea

BC SCM Timişoara va fi mâine la prima partidă de pe teren propriu în play-off-ul campionatului, în faţa celor de la CSM Oradea, având de recuperat după cele două înfrângeri suferite contra bihorenilor. Tudor Costescu, cel care se află pe banca tehnică a alb-violeţilor, este încrezător în şansele pe care le are echipa sa. 

„Privind înapoi ultima săptămână concluzia e una singură. Avem 0-2 cu Oradea. Cred că după modul în care ne-am manifestat în teren suntem îndreptăţiţi să sperăm la cel puţin o victorie acasă. Nu s-ar fi supărat nimeni dacă am fi venit cu o victorie de la Oradea. Din 80 de minute, cred că 70 am fost în general peste ei. Din păcate, o echipă cu experienţa Oradiei poate să speculeze zece minute şi să-şi adjudece două victorii. Încercăm să ne îndreptăm puţinele greşeli făcute în cele două ocuri şi să nu le repetăm. Am speranţe că ne vom impune mâine. Noi am făcut risipă mare de energie pentru a ne construi avantajele din timpul meciurilor. Datorită unei rotaţii mai scurte probabil că ne-a costat. Oradea e o echip completă cu mulţi jucători cu experienţă”

,a declarat antrenorul lui BC SCM Timişoara, Tudor Costescu.

 

Tehnicianul timişorenilor a lăudat prestaţia suporterilor din Oradea.

„Cel puţin au avut un suport absolut fantastic din partea sălii. Lucrul acesta i-a ţinut în meci, au crezut în şansa lor şi au venit peste noi. E un plus mare pe care îl are Oradea, lucru pe care nu l-am simţit la Timişoara. Îmi pare rău, nu vreau să reproşez nimic nimănui. Poate e o perioadă mai nefericită în evoluţiile noastre, dar şi când am învins acasă lucrurile nu s-au schimbat. Ar fi păcat ca într-un meci decisiv să nu vină lumea la sală. Să simtă măcar dorinţa şi determinarea noastră şi să ne ajute”

, a adăugat Costescu.

*foto: pressalert.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!