Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tudor Costescu: “A fost o bună pregătire pentru meciul cu Oradea”

Claudiu Dekan

Claudiu Dekan
03.11.2013

La finalul meciului câştigat de BC Timişoara cu 106 la 60 în deplasarea cu Farul Constanţa, antrenorul bănăţenilor s-a arătat mulţumit de victorie, dar se gândea mai mult la meciul din etapa viitoare cu Oradea.

“A fost o victorie în faţa unei echipe de tineret. Nu am intrat foarte repede în meci, însă nu am suferit din punctul de vedere al organizării şi al scopului propus, acela de a vedea cât mai mulţi jucători la lucru. Ne-am edificat asupra potenţialului unora dintre ei şi a fost o bună pregătire pentru meciul cu Oradea”

Tudor Costescu nu s-a putut baza în meciul cu Farul pe doi titulari care au absentat din motive medicale: Zlatko Jovanovic şi Aleksandar Radulovic, însă după un început ezitant echipa timişoreană s-a impus fără emoţii.

1 comentariu la aceasta stire:
  • SCM Timișoara sorin :

    Mai
    ai mult de lucru pana obtii o echipa omogena.Cel mai mare castig pentru BC Timisoara pare Toth,caruia meritat ii atribui mai multe minute de joc decat predecesorii tai.Iar momentan se pare ca din partea conducerii clublui timisorean ai o doza de incredere,ce sper,spre binele baschetului banatean sa continue si dupa meciul cu Oradea.

    cu 10 ani în urmă (03.11.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!