Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tudor Costescu: „A fost un meci cu o miză destul de mare.”

David Istrate, Mara Mihăilescu

David Istrate, Mara Mihăilescu
03.03.2019

Revenit de la națională, Tudor Costescu a avut foarte puțin timp pentru a pregăti confruntarea cu CSA Steaua București din etapa a 5-a a Grupei Galbene. Cu toate acestea, după un început mai slab, elevii săi s-au ambiționat și au reușit să revină, învingând trupa militară la o diferență de 6 puncte, scor 73-67.

După meci, antrenorul gazdelor a subliniat încă o dată importanța acestei partide, fiind mulțumit de rezultatul obținut de echipa sa.

Așa cum a spus și Ouszy, a fost un meci cu o miză destul de mare în ceea ce privește, putem spune, chiar întreg sezonul, fiindcă e destul de probabil ca aceste două echipe să fie primele două la finalul acestei faze și să joace în playoff. Noi așa estimăm și chiar dacă calculele noastre sunt puțin grăbite, să spun, era un meci important. N-am pierdut nici un meci în această fază a clasamentului și mă bucur că am reușit să câștigăm și azi. În prima parte nu am jucat așa de bine dar în partea a doua am reușit să ne focusăm mai mult pe apărare și pe relația ofensivă.”

De asemenea, Tudor Costescu a oferit și câteva înformații despre Antonio Năsturescu, jucător recuperat după o accidentare mai complicată.

Da, este refăcut, însă avem 13 jucători și nu a fost momentul să intre astăzi, procesul lui de recuperare a fost foarte lung și l-a consumat foarte tare și e greu să se adapteze foarte repede într-un meci cu o asemenea miză.”

În acest moment, CS Știința Dinamo București se află pe primul loc în Grupa Galbenă, cu 10 puncte, urmând să joace sâmbăta viitoare împotriva lui ABC Athletic Constanța.

*foto: Alexandru Mihalache/Dinamo Știința Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!