Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tudor Costescu: „Arbitrii le-au permis oficialilor echipei gazdă să pună mâna pe ei, să-i înjure, fără a sancționa aceste gesturi”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
13.04.2017

BC SCM Timișoara a pus din probleme lui CSM CSU Oradea, însă nu a avut forța de a tranșa partida. Bănățenii au fost învinși cu scorul de 85-81 și sunt conduși cu 2-0 la general de campioana României. Tudor Costescu a declarat, conform site-ului oficial al grupării de pe Bega, că echipa sa merita să obțină victoria în meciul disputat astăzi, 13 aprilie. Antrenorul lui BC SCM Timișoara a fost nemulțumit și de indulgența arătată de arbitrii față de oficialii orădeni.Tehnicianul a fost deranjat și de minutele de întrerupere cauzate de probleme tehnice la masa de arbitraj:

„Meritam să plecăm cu o victorie după meciul de astăzi de la Oradea. Sunt mulțumit de joc și mândru de modul cum au luptat băieții. Mi-e greu să înțeleg deciziile de arbitraj din ultimele 4-5 minute. Arbitrii le-au permis oficialilor echipei gazdă să pună mâna pe ei, să-i înjure, fără a sancționa aceste gesturi. În plus, s-au făcut erori mari la masa de arbitraj: faulturi greșit contabilizate, comunicare defectuoasă cu arbitrii, minute în șir de întrerupere, în special când ne aflam noi la conducere, defectarea calculatorului. Sunt neașteptat de multe greșeli ale oficialilor de la masa de arbitraj, mai ales că ei formează o echipă rodată în Liga Campionilor. 

Pe final de meci, Oradea a fost mai proaspătă, s-a apărat mai intens, publicul a pus presiune, iar noi nu am mai putut marca suficient de mult pentru a egala. Am arătat că avem un cuvânt de spus, că ne putem ridica la nivel de semifinale și vom lupta să egalăm situația, săptămâna viitoare”

foto: Sebastian Tataru

2 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea mailman :

    corect
    Observatii pertinente! Fairplay domnule Sere!

    cu 7 ani în urmă (14.04.2017) Raspunde
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    Csm
    Arbitrii sunt ultimii vinovati pt înfrângerea Timisoarei. Ieri nu a fost nici macar acel 5% acordat gazdelor. In sfertul 4 Jeremic si Flowers au disparut de pe teren si echipa a fost debusolata. E adevarat ca Sere a fost foarte nervos. Miza partidei si-a spus cuvantul. A luat tehnic - ce ar mai fi trebuit sa faca arbitrii mai mult?

    cu 7 ani în urmă (14.04.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!