Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tudor Costescu: „Chiar dacă pe hârtie pornim cu șansa a doua, ne dorim să câștigăm”

Valentin Todea

Valentin Todea
11.12.2017

Gruparea  din Banat are parte de un examen dificil în această seară, când întâlnește în deplasare pe CSM CSU Oradea. Partida ce contează pentru etapa a 8-a din Liga Națională va lua startul la ora 18:00 și va fi transmisă de DigiSport.

Antrenorul timișorenilor, Tudor Costescu, a acordat o declarație site-ului oficial al echipei de pe Bega înaintea duelului cu formația din Bihor:

”O partidă care vine după alte nouă zile fără confruntare oficială, ceea ce sperăm să nu reprezinte totuși o problemă. Din păcate, noi nu am fost la cel mai bun nivel la meciurile din deplasare, în acest sezon. Întâlnim un adversar de calibru, dar vom aborda jocul cu ambiție și dorință. Chiar dacă pe hârtie pornim cu șansa a doua, ne dorim să câștigăm și vom fi conectați la miza meciului. Există mici probleme de lot, dar sperăm să le rezolvăm până la ora meciului.” 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!