Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tudor Costescu: "Cred că acest meci s-a câştigat cu şansă"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
05.10.2013

Tudor Costescu

BC Timişoara a finalizat bine partida din prima etapă a LNBM, câştigând la Piteşti cu scorul de 87-84. Succesul a fost explicat chiar de antrenorul Tudor Costescu.

Cred că acest meci s-a câştigat cu şansă. Poate acest lucru l-am avut în plus practic pe final, dar mai mult decât atât am avut pe final o precizie mai bună la aruncările la coş. 2-3 recuperări ofensive sunt foarte importante în momentele cheie, pe final. Ne-au dat oxigen acele recuperări ofensive, am reuşit să şi controlăm atacurile următoare în urma cărora am înscris. A fost un meci foarte disputat. Poate şi faptul că echipa gazdă nu a disputat meciuri în Cupa României să fi fost un avantaj, deşi ei au avut o determinare extraordinară şi au reuşit să presteze un joc foarte bun. Se pare că sângele rece care l-am avut pe final şi aruncările libere şi aruncările de la distanţă au creat un plus. Practic am condus doar de două ori, prima dată la 60 şi a doua oară pe final, când practic s-a şi închis meciul. Piteştiul este o echipă complet schimbată. A fost o sală plină şi asta mă bucură. Nu-mi permit să spun multe despre echipa din Piteşti decât faptul că s-au luptat admirabil. Au găsit tot timpul soluţii, însă au fost lispiţi de noroc pe final la acea ultimă aruncare. Este o echipă extrem de solidă şi un nucleu de jucători care prestează un baschet de foarte mare calitate.

În runda următoare, bănăţenii vor primi vizita nou-promovetei Concordia Chiajna.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!