Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tudor Costescu: „Cred că am fost un adversar cel puțin pe măsura lor”

Andreea Vlase, Eduard Popa

Andreea Vlase, Eduard Popa
14.05.2018

BC SCM Timișoara a cedat cu 69-76 meciul 5 din primul tur de play-off cu CSM Steaua Eximbank București. Alb-violeții au revenit din nou pe terenul Stelei, de la -21, dar nu au rezistat pe final.

Antrenorul timișorenilor, Tudor Costescu, a vorbit la finalul meciului 5 pentru site-ul nostru. Acesta a spus că începutul slab de partidă și cursa de recuperare a deficitului de 21 de puncte și-au spus cuvântul la final.

„Felicitări adversarilor noștri și succes în meciurile pe care le mai au de jucat. Cred că am fost un adversar cel puțin pe măsura lor. Din păcate avem momente, și astăzi în mod special, am început foarte, foarte prost meciul și, din nou, să alergăm după -21 de puncte, ne-a costat în decizii și luciditate pe final”, ne-a declarat Tudor Costescu.

Elevii săi au reușit o evoluție mult mai bună după revenirea de la vestiare și au recuperat deficitul de 18 puncte de la jumătatea partidei. „Leii” au trecut la conducere la jumătatea sfertului patru, dar gazdele au avut un final mai bun.

„Contează, până la urmă, că am pierdut meciul, din păcate. E păcat că intrăm mai moi în joc. Cred că la pauză conștientizează nivelul și valoarea lor și se mobilizează. Practic, suntem mult mai disciplinați în marea majoritate a timpului și mult mai intenși. Asta poate să facă diferența”, a mai spus antrenorul bănățenilor.

BC SCM Timișoara a încheiat acest sezon după eliminarea din play-off.

„Uitându-mă acum, după acest meci, sunt nemulțumit fiindcă pot să spun că am avut 2-1 și meci acasă, pot să spun că am condus cu 3 minute înainte de final în deplasare. Dar dacă e să fim obiectivi, trebuie să recunoaștem că pentru noi, cred eu că a fost un sezon bun, una peste alta. Trebuie să vedem de fapt cine suntem. Până în 1 martie noi am jucat cu 5 jucători străini. Nivelul investițiilor noastre este exact pe posibilitățile clubului, dar de multe ori sub nivelul competitorilor noștri. Și micile alte probleme pe care le-am avut de-a lungul sezonului mă pot face să spun acum că a fost totuși un final bun, din punctul meu de vedere prematur finalul, din păcate”, a concluzionat Tudor Costescu.

*foto: Doru Costică

4 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    l as vrea la CJ :)
    dar nu are pedigree-ul necesar...

    cu 5 ani în urmă (15.05.2018)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe victor73:

      csm
      taci ma ca ati furat si in cupa romaniei cu fluierasii, ati jucat 8 si ati eliminat pivotii timisoarei sa puteti ajunge in finala...

      cu 5 ani în urmă (15.05.2018)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      pretenica
      ce are a face capra cu varza?

      ca sa nu mai zic ca vb prostii. Daca te plangi de arbitrajul din semi-finala de cupa, oare de arbitrajul de aseara ce parere ai?

      cu 5 ani în urmă (15.05.2018)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      plus ca iti permiti
      ca un badaran ce esti sa imi spui mie sa tac.

      Uite ca nu vreau sa tac. vorbesc cat vreau eu si civilizat.

      badaranule!

      cu 5 ani în urmă (15.05.2018)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!