Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tudor Costescu: “Echipa are nevoie de victorie”

Claudiu Dekan

Claudiu Dekan
24.11.2013

Înaintea meciului de la Cluj-Napoca cu Universitatea, antrenorul BC Timişoara, Tudor Costescu, a susţinut o conferinţă de presă în care a prefaţat disputa dintre cele două echipe.

Tehnicianul bănăţenilor dă o importanţă aparte acestui meci, având în vedere seria proastă a echipei sale care a ajuns la 4 înfrângeri în 8 etape. O victorie în această deplasare ar însemna foarte mult, în primul rând, pentru moralul echipei.

“Aşteptăm o victorie, e important jocul pentru noi, e a doua deplasare consecutivă la o echipă foarte grea. Au suferit o înfrângere la Piteşti, ştiu că nu o să ne fie foarte uşor, dar trebuie să ajungem în punctul în care putem câştiga un meci de o asemenea importanţă.”

“Echipa are nevoie de victorie, am lucrat cu băieţii săptămâna aceasta şi asupra acestui aspectului psihologic. E un meci foarte important pentru noi din mai multe puncte de vedere, dar importantă este victoria. Nu ar trebui să ne sperie că jucăm tot pe terenul unei echipe tari, orice echipă joacă în acest ritm. La momentul la care ne aflăm noi trebuie să ne gândim foarte atent la acest meci”

Referitor la jucătorii clujeni, Costescu se aşteaptă ca aceştia să fie capabili de a pune probleme oricărui adversar din campionat, însă este încrezător în şansele elevilor săi:

“Din ce am reuşit să văd e o echipă cu jucători cu mare experienţă în campionatul României: Medvedj, Cuic, Silvăşan. Sunt jucători care pot să se adapteze oricărui adversar. Noi ne pregătim oricum să întâlnim o echipă în formulă completă

BC Timişoara întâlneşte în deplasare echipa din Cluj-Napoca, luni, 25 noiembrie de la ora 18:45.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!