Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tudor Costescu: „Este o înfrângere usturătoare, care nu ne cade deloc bine”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
10.11.2017

BC SCM Timișoara s-a oprit la 4 succese la rând, după ce a cedat în meciul din etapa a 6-a de la Târgu Mureș. Gazdele, cu probleme financiare, s-au impus cu 81-75. După ce primul sfert s-a încheiat la egalitate, BC Mureș s-a distanțat la 12 puncte la jumătatea partidei. Timișorenii au egalat înaintea ultimei  pauze, dar ultimele zece minute le-au revenit gazdelor.

Înfrângerea de la Târgu Mureș este a doua pentru alb-violeți în aceste șase etape, după cea din runda inaugurală. Antrenorul timișorenilor a recunoscut că echipa sa a avut probleme în apărare.

„Este o înfrângere usturătoare, care nu ne cade deloc bine. Avem și noi partea noastră de vină, pentru că în sfertul al doilea am căzut complet, dar în sfertul al treilea ne-am arătat adevărata față, după care am fost depășiți într-un sfert al patrulea în care nu am beneficiat de nici măcar o aruncare liberă. Apărarea nu a funcționat bine și e păcat că nu am reușit să ne menținem forma bună. Sper ca în pauza ce urmează să ne pregătim bine pentru meciurile care urmează”, a declarat Tudor Costescu, citat de site-ul oficial al timișorenilor.

Urmează pauza pentru meciurile echipelor naționale. BC SCM Timișoara va relua campionatul cu un meci pe propriul teren cu CSM Steaua Eximbank, pe 2 decembrie. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!