Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tudor Costescu: „Jucătorii tineri trebuie să se scuture de statutul lor și să pună osul la bătaie”

Mara Mihăilescu

Mara Mihăilescu
13.10.2018

tudor costescu dinamo craiova

Dinamo Știința a pierdut al doilea meci în două etape în Liga Națională de Baschet Masculin. Elevii lui Tudor Costescu au pierdut cu 89-95 duelul disputat în sala Dinamo din Capitală.

La finalul meciului, Tudor Costescu s-a arătat deranjat de faptul că defensiva echipei sale a permis iarăși peste 90 de puncte adversarilor:

„Am trăit intens acest meci. Din păcate e al doilea meci acasă în care luăm 95 de puncte. Continuăm să facem greșeli surprinzătoare individual dar și din punct de vedere tactic și lucrul ăsta ne costă. Deși dai 90 de puncte, e foarte greu când oferi atâtea aruncări deschise. Mai ales unor asemenea adversari cu jucători foarte experimentați. Ne-au dominat foarte tare în spațiul de trei secunde. Jucătorii tineri trebuie să se scuture de statutul lor și să înțeleagă unde sunt. Trebuie să pună mult mai mult osul la bătaie. Ne-am asumat această poziție, această situație, dar aștept cât mai repede un feedback din partea lor”

Întrebat ce a schimbat după pauză, Tudor Costescu a răspuns:

„Cred că am funcționat mult mai bine din punct de vedere al intensității defensive și am fost mult mai atenți. Mă așteptam ca lucrul acesta să se producă 40 de minute că de aia ne pregătim, nu putem să avem asemenea fluctuații. Ne-am trezit prea târziu și cred că dacă ar mai fi durat meciul 2-3 minute, poate altul ar fi fost rezultatul. Din păcate meciul are doar 40 de minute și plătim tribut acestei naivități evidente și lipsei de combativitate”.

Etapa viitoare Dinamo Știința va juca în deplasare, împotriva celor de la CSM CSU Oradea.

*foto: sportpictures.eu

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe hony :

    Agresivitate
    In aparare. Asta este ceea ce poate ajuta foarte mult echipa dinamovista..am vazut presiunea pe care au pus-o pe cei de la Craiova. Daca jucau asa ceva mai devreme, nu se stie care ar fi fost rezultatul. Cred ca in acest moment nu are nimeni la fel de multa energie pe aparare, cum am vazut la Dinamo. .

    cu 5 ani în urmă (13.10.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!