Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tudor Costescu: ” Mai rău decât atât nu putem juca”

Claudiu Dekan

Claudiu Dekan
10.11.2013

Foto: Răzvan Păsărică

După meciul pierdut in faţa celor de la CSM Oradea, antrenorul gazdelor, Tudor Costescu a facut o amplă declarative în care îşi arată nemulţumirea vizavi de evoluţia echipei sale:

„În primul rând consider că scorul nu reprezintă realitatea, evident că diferenţa a fost mai mare. Avem mari probleme în ceea ce priveşte apărarea şi comunicarea. Se pare că nu reuşesc să transmit jucătorilor cerinţele pe care le am şi asta e partea pe care evident mi-o asum. Urmează şi partea a doua, cea de execuţie, acolo unde nu primesc întotdeauna răspuns de la jucători. Rar mi s-a întâmplat la pauză să fiu condus cu 18 puncte. Din păcate eu tratez meciul acesta foarte personal, nu pentru că este Oradea, ci pentru că am luat bătaie acasă într-o asemenea manieră, că nu am reuşit să arătăm calitate.”

Întrebat de reporteri ce s-a întâmplat în sfertul doi, când BC Timişoara a încasat 31 de puncte, Tudor Costescu a declarat:

„Nu ştiu să vă spun acum ce s-a întâmplat în sfertul doi. Am primit 31 de puncte, am avut doar 2 pase decisive în acest sfert. Nu am reuşit să facem faţă în primul rând adversarului direct, în relaţie unu la unu. Am fost practic îngheţaţi, fără pic de reacţie, indiferent cine a fost pe teren şi aici s-a rupt meciul. Acesta a fost un exemplu de meci cum poţi să pierzi când joci foarte prost. O mică mulţumire este că nu ne-au dominat la recuperări defensive dar asta e o picătură de apă într-un ocean. Noi de 10 zile pregătim acest meci iar din punct de vedere al execuţiei am suferit enorm, ceea ce e un mare semn de întrebare. Deşi ne-am antrenat foarte bine, cel puţin în sfertul 2 am fost absolut catastrofali. Mai rău  decât atât nu putem juca.”

Referitor la debutul lui Jason Conley, Tudor Costescu a spus că

„Nu mă aşteptam să marcheze 25 de puncte, mă aşteptam să fie puţin mai prezent în joc, dar lui chiar nu am ce să îi reproşez, a venit numai de două zile.”

1 comentariu la aceasta stire:

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!