Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tudor Costescu: „Mergem la București cu dorința de a le provoca primul insucces pe teren propriu”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
04.03.2018

BC SCM Timişoara şi CSM Steaua Eximbank sunt la egalitate înaintea partidei din runda a 18-a, cu câte 29 de puncte. În tur alb-violeţii s-au impus cu 86-83 și își doresc să provoace vicecampioanei prima înfrângere pe teren propriu în acest campionat.

CSM Steaua are un bilanț de 8 victorii din 8 acasă. Antrenorul timișorenilor, Tudor Costescu, nu îl va folosi la București pe nou-venitul Marko Stevanovic.

„Un meci dificil, în fața unei echipe care s-a întărit pentru partea a doua a campionatului. Întâlnim o formație neînvinsă acasă, în acest campionat, dar ne-am antrenat bine după restanța de la Iași, atmosfera și moralul sunt bune, așa că mergem la București cu curaj și cu dorința de a le provoca primul insucces pe teren propriu. Noul nostru jucător, Marko Stevanovic, nu face deplasarea. Mai trebuie să-l integrăm și apoi vom stabili clar care este rolul său în lot”, a declarat Tudor Costescu, citat de site-ul oficial al echipei.

Meciul dintre CSM Steaua Eximbank București și BC SCM Timișoara se joacă astăzi, de la ora 19:45. Acesta va fi transmis în direct de DigiSport 4.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!