Stiri Cupa României Masculin

Tudor Costescu: "Ne aşteaptă un meci dificil"

Marius Petri

Marius Petri
28.09.2013

Deşi a câştigat prima partidă a sezonului la o diferenţă de nouă puncte, BC Timişoara ramâne concentrată pentru returul meciului cu Steaua, care va avea loc astăzi, începând cu ora 18:00, în sala „Constantin Jude”.

Cu această ocazie, Tudor Costescu, antrenorul bănăţenilor, a declarat pentru site-ul oficial al echipei că se aşteaptă la un meci foarte greu, contra unui adversar puternic:

“Ne aşteptăm ca Steaua să joace mai bine decât în meciul tur şi are acest potenţial. Şi noi am făcut un joc peste ceea ce ne gândeam, în întâlnirea tur. Suntem pe o pantă ascendentă şi sperăm să o menţinem, dar ştim că ne aşteaptă un meci dificil. Îl vom trata cu toată seriozitatea.”

De asemenea, fundaşul Dragoş Andrei, revenit după o accidentare care l-a ţinut zece luni pe tuşă, se aşteaptă la o replică mai puternică din partea bucureştenilor, declarând pentru aceeaşi sursă:

“O să fie un meci foarte dificil, pentru că steliştii vor fi mult mai motivaţi. Vor schimba şi ei anumite lucruri, deoarece şi-au adus un jucător nou, un sârb de poziţiile 3-4, fost coleg cu Zlatko (n.r. – Jovanovic). Zlaja spune că este un jucător foarte bun. Cu siguranţă va fi cu totul alt meci decât cel din Bucureşti.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!