Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tudor Costescu: „Ne trebuia mult această victorie.”

Claudiu Dekan

Claudiu Dekan
26.10.2013

La finalul partidei câştigate pe teren propriu, antrenorul BC Timişoara a făcut următoarele precizări:

Eu cred că am meritat să câştigăm acest meci, am avut marcatori din toate poziţiile, am avut momente foarte bune de apărare şi individuală şi colectivă. Ne trebuia foarte mult această victorie, să putem pregăti următoarele meciuri din campionat. Poate nu sunt mulţumit de aspectul jocului dar sunt mulţumit de rezultate, deşi în apărare am arătat slăbiciuni sub coş. Eu nu am vrut să forţăm un joc mai bun al lor de afară şi ne-am asumat acest lucru. Stănescu a făcut un joc extraordinar, nu am putut să îl oprim individual sub nicio formă însă şi noi am marcat înapoi şi asta a fost important. S-a simţit puţin tensiunea si oboseala la jucători dar e bine că nu au putut să marcheze din greşelile noastre.

Referitor la maniera de arbitraj, antrenorul timişorean a declarat:

M-am obişnuit ca adversarul să aibe dublu aruncări libere faţă de noi dar nu cred că arbitrajul a fost cel care a înclinat balanţa în acest meci. Au fost nişte faze discutabile dar şi arbitrii pot să aibă scăpări aşa cum şi noi am dat pase direct la adversar. Nu e ceva de acuzat, nu cred că au fost probleme de arbitraj.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!