Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tudor Costescu: “Nu cred că va fi vorba de presiune, e dorinţa de a juca mai bine şi de a câştiga”

Claudiu Dekan

Claudiu Dekan
25.10.2013

Foto: Andor Marton

Antrenorul BC Timişoara, Tudor Costescu, a vorbit cu presa înaintea meciului pe care echipa sa îl va susţine pe teren propriu contra Stelei, precizând că “Steaua este echipa pe care ar trebui să o cunoaştem cel mai bine. Este o echipă puternică în deplasare, cu rezultate imprevizibile si care va veni la Timişoara pentru a-şi consolida poziţia din clasament. Ei au pierdut ultima etapă acasă, cu Piteştiul, care le-a contracarat foarte bine jocul, dar asta nu înseamnă că vineri vor juca slab. Noi ne aşteptăm să joace foarte bine. S-a văzut în returul Cupei României ce meci bun au reuşit aici, aşa că nu ne facem planuri dinainte, gândindu-ne că nu sunt în formă”

Despre întăririle din echipa militarilor, Costescu a declarat că au adus un plus echipei:

“Se pare că cei doi jucători care au venit din momentul în care am disputat returul din Cupă s-au integrat bine în echipă. Conducătorul de joc, Gibbs, a avut un meci foarte bun la Craiova, iar Durasovic e un jucător ce şi-a confirmat valoarea. Astfel că ne aşteptăm ca Steaua să aibă chiar un plus faţă de ultimul meci. În campionat, meciurile sunt diferite, suntem deja în etapa a cincea, sportivii trebuie să fie într-o formă în care să dea jocului un aspect mult diferit”

Referitor la presiunea resimtită de echipa sa, antrenorul bănăţenilor a declarat:

“Nu ne simţim confortabil după două înfrângeri. Să nu uităm că am pierdut acasă cu Ploieştiul, iar apoi într-o deplasare foarte grea, la Târgu Mureş cu o echipă foarte grea pe teren propriu. Nu e o situaţie comodă, dar jucăm acasă, în faţa propriilor suporteri si avem încredere unii în alţii, prin urmare, nu cred că va fi vorba de presiune. E dorinţa de a juca mai bine şi de a câştiga”,

 

 

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!