Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tudor Costescu: „Se pare că am intrat puţin relaxaţi în meci”

Claudiu Dekan

Claudiu Dekan
09.10.2013

La finalul meciului câştigat de echipa sa împotriva Concordiei Chiajna, antrenorul BC Timişoara, Tudor Costescu, a făcut următoarele declaraţii:

„La început ne-am apărat foarte prost, ne-am lăsat surprinşi de nişte execuţii individuale deosebite, dealtfel ne aşteptam şi asta e unul din lucrurile ce mă deranjează cel mai tare, plus că ne-am lăsat dominaţi sub panou şi ei au recuperat foarte mult.

Nu pot să vă declar ce le-am spus în vestiar, important este că am reuşit să schimbăm aspectul jocului. Practic problema noastră în prima parte s-a datorat recuperărilor ofensive. Deşi am încercat toată săptămâna să ţinem jucătorii conectaţi, se pare că am intrat puţin relaxaţi în meci, dar e foarte bine că am reuşit să avem o diferenţă confortabilă pe parcursul meciului şi apoi am reuşit să controlăm jocul.

Poate era mai bine să rămânem cu jucătorii consacraţi pe teren la final şi să câştigăm la diferenţă mai mare dar eu am urmărit să scot în evidenţă potenţialul jucătorilor noştri pentru că de-a lungul campionatului va trebui să ne bazam şi pe ei. George e o confirmare, Filip trebuie să se regăsească într-un sistem organizat, încă are scăpări, Cătălin Petrişor e un plus pentru echipă.”

În ceea ce îl priveşte pe Zlatko Jovanovic, Tudor Costescu ne-a spus că se va lua o decizie împreună cu fizioterapeutul, va fi supus unui control medical şi speră că va putea fi recuperat până la meciul cu Asesoft Ploieşti.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!