Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tudor Costescu: „Sibiul este o echipă care se comportă excelent acasă, foarte agresivă, atletică și are un scorer foarte valoros”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
13.01.2018

BC SCM Timișoara întâlnește BC CSU Sibiu în deplasare, în etapa a 14-a din Liga Națională. Alb-violeții speră să strice procentajul perfect al sibienilor pe propriul teren.

În tur alb-violeții s-au impus cu 92-78. A fost acel meci în care Riley și Pratt s-au luat la bătaie în timpul unui time-out.

Antrenorul „leilor”, Tudor Costescu, va avea la dispoziție tot lotul după trei săptămâni în care s-a confruntat cu probleme.

„Un meci dificil, mai ales că îl jucăm în deplasare. Sibiul este o echipă care acasă se comportă excelent, foarte agresivă, atletică și are un scorer foarte valoros, mă refer la Laser. Chiar dacă poate plecăm cu șansa a doua, noi nu ne gândim la înfrângere. Avem atuuri de partea noastră, cred că pe parcursul turului jocul nostru a arătat destul de bine și, după căderea de formă de după partida cu Clujul, ne putem reveni la un parcurs bun, cu atât mai mult cu cât după trei săptămâni vom avea întreg lotul valid”, a declarat Tudor Costescu, citat de site-ul oficial al grupării bănățene.

Meciul dintre BC CSU Sibiu și BC SCM Timișoara se joacă astăzi, de la ora 19:15. Va fi transmis de DigiSport 4. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!