Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tudor Costescu: „Sunt bucuros că am dat o replică bună”

Dan Oancia

Dan Oancia
23.10.2017

BC SCM Timișoara a câștigat prima partidă în actuala stagiune a Ligii Naționale de baschet masculin, după o seară aproape perfectă, în care a trecut de BC CSU Sibiu cu scorul de 92-78. Antrenorul Tudor Costescu s-a arătat foarte mulțumit la conferința de presă de după meci.

„Un meci tensionat. Evenimentele petrecute în echipa lor au arătat că au venit foarte determinați să câștige. Sunt bucuros că am dat o replică bună, am marcat un număr important de puncte. Sunt câteva aspecte statistice care nu ne plac, respectiv recuperările lor, unde ne-au dominat, dar și la procentajul de la aruncări libere. Eficiența din statistică ne este favorabilă și cred că am meritat victoria”, a declarat Tudor Costescu, tehnicianul celor de la BC SCM Timișoara. Cât despre conflictul dintre Riley și Pratt, Costescu a specificat că: „cert e că le lipsea unul dintre jucători. Au aliniat o echipă competitivă și după eliminarea jucătorilor. Probabil că au căzut moral după cele întâmplate, dar eram și atunci la conducere. Sigur că nu e un moment plăcut, i-a pus în dificultate, a trebuit să-și schimbe planul, dar eram în controlul jocului”.

În ceea ce privește măsurile luate de oficialii clubului după înfrângerea de la Pitești, Tudor Costescu a fost rezervat cu comentariile.

„Sunt un angajat al clubului, iar el ia măsurile ce le consideră necesare. Victoria poate fi considerată și un rezultat al măsurii. Interpretez doar că a fost luată decizia din dorința de a face performantă. Nu trebuie să transformăm tot într-o tragedie, după prima etapă de campionat”, a conchis Tudor Costescu.

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!