Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tudor Costescu: „Sunt convins că va fi un meci dificil”

Dan Oancia

Dan Oancia
31.10.2017

BC SCM Timișoara și BC Timba își vor disputa mâine restanța din prima etapă a Ligii Națională, la aproape trei ani de la ultima întâlnire dintre cele două echipe de pe Bega. „Leii” caută îndeplinirea obiectivului de cinci victorii succesive, și în care le-a bifat pe primele două.

După cele două ultime succese, antrenorul Tudor Costescu se bucură că moralul echipei a revenit la nivelul la care trebuie:

„Am venit cu o victorie de la București, ceea ce e important. A fost o deplasare dificilă, totul comprimat ca timp. Faptul că jucăm trei meciuri în opt zile trebuie să ne mențină alerți. Următoarele două partide sunt foarte importante. Restanța cu Timba și jocul cu Iașiul. E bine că avem un moral bun, sunt convins că o să fie un meci dificil. Faptul că au pierdut în ultima etapă …nu e valoarea reală a echipei. Își doresc o victorie și sunt convins că va fi un meci foarte strâns. Eu știu că noi avem atuuri pe care vrem să le fructificăm. Ei vin probabil cu o mare dorință de victorie. Sunt o echipă atletică, cu individualități remarcabile. Deși rezultatele nu au fost foarte bune, s-au evidențiat în statistică acești jucători. Au energie”, a declarat Tudor Costescu, citat de pressalert.ro.

BC SCM Timișoara și BC Timba Timișoara se vor întâlni mâine, în Sala „Constantin Jude”, de la ora 19.30.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!