Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tudor Costescu: "Suntem dominați sub coș de orice echipă"

Paul Olar

Paul Olar
26.11.2013

Cu un bilanț de patru victorii și cinci înfrângeri, BC Timișoara continuă să nu se regăsească în actuala ediție de campionat. Ultimul eșec al trupei de pe Bega a venit luni seara, împotriva lui "U"-BT Mobitelco, formație ce s-a impus cu scorul de 90-72. Aproape jumătate din punctele marcate de învingători au venit din spațiul de trei secunde, un aspect la care "leii" scârțâie, după părerea lui Tudor Costescu.

Tehnicianul s-a declarat total nemulțumit de evoluția băieților săi, fostul antrenor de la BCM U Pitești precizând că imaginea echipei de pe parchet este mai importantă decât "rezultatul în sine".

Ce ne puteți spune despre confruntarea de "U"?

Nu sunt deloc mulțumit, cel puțin în partea a doua am fost dominați total. Nu am găsit soluții individuale și nici colective. Am fost ca și anesteziați, pe tranziție defensivă am permis foarte multe puncte deoarece nu am reușit să ne repliem. Poate și valoarea ne trădează, să vedem ce măsuri putem să luăm.

Care ar fi explicația parcursului modest al Timișoarei?

Nu știu, poate astăzi și-au spus cuvântul alți factori și aici mă refer la valoarea individuală. Evident, noi ar fi trebuit să jucăm mai bine, însă acestea sunt cauze remediabile.

Urmează o serie destul de grea, cu partide împotriva Sibiului sau celor de la Craiova...

Pentru noi orice meci devine greu, mai ales în condițiile în care arătăm cum arătăm. Practic, ultimele patru înfrângeri au venit de la Oradea și din două deplasări. Rezultatul în sine nu este important, ci modul cum arătăm pe teren și asta este deranjant.

Cum s-a adaptat Jason Conley?

Îi place în țara noastră. Dacă pierdeam la 20 de minute și el stâtea 20 de minute pe teren nu cred că am fi putut spune că s-a adaptat. Să vedem în etapele următoare.

Cu exceția disputei de astăzi, George Toth primește multe minute față de stagiunea precedentă. Sunteți mulțumit în general de aportul său?

Astăzi ar fi jucat și mai mult în cazul în care nu făcea patru faulturi. Așa cum se vede, suntem dominați sub coș de orice echipă. Nu avem nicio soluție, jucătorii străini sunt inexistenți. El este un jucător tânăr, are meciuri bune și mai multe proaste. La Cluj a fost unul dintre cele proaste.

*Foto: Răzvan Păsărică

3 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe gabi30us :

    Jalnici!!!
    A descoperit si dl Costescu ceea ce era evident din prima etapa, Timisoara nu are niciun pivot veritabil. Pai daca Stanescu ne-a marcat de unul singur acasa 37 de puncte ce pretentii sa avem la jucatorii adusi de dl Costescu si aprobati de numerosul staff de la echipa. Credeam ca am scapat de adus jucatorii pe comisioane de pe vremea lui Petricevic dar acum e si mai rau.

    cu 10 ani în urmă (26.11.2013) Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM :

    Timisoara
    Mai greu mi s-a parut meciul cu Timba decat cu BC Timisoara, extrem, extrem de slabi!

    cu 10 ani în urmă (26.11.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe nimsoc10 :

    rusine
    Reveni-ti-va! Va faceti si ne faceti de ras! Nu e un an de tranzitie. Ori antrenorul nu e ce trebuie - ceea ce nu cred - ori, clar, nu avem echipa! Si aici este si vina dlui Costescu. Playoff-ul pare foarte departe...iar in cupa din nou Oradea.

    cu 10 ani în urmă (26.11.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!