Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tudor Costescu: “Trebuie să fim corecţi. Oradea va fi altă echipă în play-off şi Top 6”

Eduard Popa, Andreea Vlase

Eduard Popa, Andreea Vlase
08.03.2018

tudor costescu timisoara oradea

BC SCM Timişoara s-a impus în derby-ul etapei a XIX-a în compania celor de la CSM CSU Oradea, scor 86-74.

Tudor Costescu a comentat victoria în faţa bihorenilor şi a spus că aceştia vor avea o altă faţă în playoff:

“A fost un meci în general bun. Am avut o cădere explicabilă în sfertul trei, după meciul greu cu Steaua, în care ne-am consumat mult fizic. Mă bucur că în sfertul patru ne-am revenit şi iată că am ajuns la un final fericit. Apărarea a fost o parte importantă a jocului, ca şi realizările individuale importante, dar şi jocul de echipă ne-a dat satisfacţie. Trebuie să fim foarte corecţi şi să spunem că Oradea nu a fost aceeaşi echipă care va fi în play-off şi în Top 6 şi că le lipsesc jucători. Probabil că vor avea altă faţă, dar cred că şi jocul nostru va fi îmbunătăţit până atunci.”

El a discutat şi despre noul transfer al echipei, Marko Stevanovic:

“Din păcate a venit într-o perioadă grea. Avem meciuri din 4 în 4 zile şi timpul dedicat acomodării lui nu e foarte mare. Eu sunt însă mulţumit de el, şi-a susţinut cum trebuie colegii. Sper să se adapteze la echipă cat mai repede şi să devină un jucător pe care putem conta pe viitor.”

Cât despre parcursul de până acum al echipei:

“Nu ştiam că am trecut pe locul 2. Mă bucur că ne-am asigurat locul în Top 6. Mai avem trei meciuri de disputat şi dacă reuşim să ne menţinem forma fizică şi concentrarea, sper să mai obţinem nişte victorii şi să intrăm în formă pentru meciurile din 1-6.“

Următorul meci pentru BC SCM Timişoara va fi în compania lui Phoenix Galaţi, pe teren propriu.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!