Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tudor Costescu: „Va fi un meci greu, dar îl abordăm cu motivația unei noi victorii”

Valentin Todea

Valentin Todea
12.03.2018

Sala „Constantin Jude” din Timișoara găzduiește în această seară, cu începere de la ora 18:00, partida dintre BC SCM Timișoara și Phoenix Galați din etapa a 20-a a Ligii Naționale de baschet masculin.

Formația bănățeană se află pe un trend ascendent și dorește să lege a patra victorie consecutivă în toate competițiile, în timp ce gălățenii vin după două înfrângeri și un succes în ultimele trei partide din campionat.

Înaintea acestui duel, antrenorul trupei de pe Bega, Tudor Costescu, a oferit o declarație site-ul oficial al „leilor”:

”Este al doilea meci consecutiv acasă și îmi doresc tare mult să legăm încă o victorie. Phoenix e un adversar extrem de incomod, mai ales că în această parte secundă a sezonului a arătat că poate evolua bine și în deplasare. Dovadă stă jocul gălățenilor de la Sibiu. Va fi un meci greu, dar îl abordăm cu motivația unei noi victorii.” 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!