Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tudor Costescu: „Vreți să fiu sincer? E foarte deranjant felul în care arătăm în unele momente”

Ana-Maria Tutunaru, Eduard Popa

Ana-Maria Tutunaru, Eduard Popa
03.11.2018

tudor costescu pitesti dinamo

Dinamo Știința a pierdut al cincilea meci consecutiv în Liga Națională de Baschet Masculin, scor 73-98, pe terenul celor de la BCM U Pitești.

Antrenorul oaspeților, Tudor Costescu, a explicat ce a făcut diferența în această partidă:

„A fost o victorie absoult meritată. O echipă foarte productive în atac Piteștiul. Rămânem în continuare foarte slabi pe partea de apărare individuală. Piteștiul ne-a fost superioară și pe partea de organizare. Nu sunt prea multe de spus. Este o echipă de calibru superior, cu jucătorii mult mai experimentați și ne-au pedepsit de fiecare data când am lăsat garda jos.”

Întrebat ce așteptări are pentru perioada următoare, Tudor Costescu a răspuns ușor iritat:

„Vreți să fiu sincer? Trebuie să ne îmbunătățim jocul. Încercăm. Deja avem a cincea înfrângere, lucru care nu face să fim foarte liniștiți. E o echipă nou-înființată, obiectivele noastre oricum sunt altele în acest sezon, dar e foarte deranjant felul în care arătăm în anumite momente ale jocului.”

Etapa viitoare Dinamo Știința va juca în deplasare, pe terenul celor de la SCM Timișoara.

*foto: sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!