Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tudor Costescu despre meciul de la Tîrgu Mureș

Noémi Csiki

Noémi Csiki
17.10.2013

Într-un comunicat apărut pe site-ul oficial al clubului BC Timișoara, antrenorul bănățenilor, Tudor Costescu, consideră că înfruntarea de la Tîrgu Mureș va fi grea, mai ales datorită jucătorilor străini cu experiență, care se cunosc și joacă bine împreună.

Târgu Mureș e vicecampioana, o echipă foarte puternică; se pregătește și pentru grupele FIBA Eurochallenge. Și-a păstrat un nucleu important din sezonul trecut, și chiar dacă vine după câteva rezultate mai puțin satisfăcătoare, sunt toate premisele să avem un meci foarte greu acolo. Jucătorii lor străini au o mare experiență în România, 3-4 dintre ei se și cunosc foarte bine între ei. Au tot timpul mijloace să optimizeze eficiența unui jucător, dacă încercăm să oprim pe cineva.

Costescu intenționează să înmbunătățească jocul colectiv pe defensivă, care a lăsat de dorit în partida cu CSU Ploiești.

Pentru mine, cel puțin pe faza defensivă, mă interesează mult jocul colectiv, la meciul cu Ploieștiul am arătat că suferim la acest aspect în unele momente.

Meciul dintre BC Mureș și BC Timișoara va avea loc vineri, 18 octombrie, de la ora 18, și va fi transmis în direct pe DigiSport.

Sursa: bctimisoara.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!