Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tudor Costescu revine în LNBM și o va antrena pe BC SCM Timișoara

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
16.01.2017

BC SCM Timișoara l-a numit în funcția de antrenor principal pe Tudor Costescu. Antrenorul revine pe banca bănățenilor după ce a mai condus condus formația de pe Bega în sezonul 2013/2014. El îți va începe noul mandat în cursul zilei de marți, 17 ianuarie 2017.

Tudor Costescu îi înlocuiește la cârma lui BC SCM Timișoara pe Cristian Bota și Nenad Markovic. Cei doi au fost interimari după demisia lui Nenad Mandic. Bota va reveni la funcția de director tehnic, în timp ce Markovic va rămâne antrenor secund. Numirea lui Tudor Costescu vine imediat după o înfrângere drastică suferită de BC SCM Timișoara, 94-73 pe terenului lui BCM U Pitești.

În cariera sa, Tudor Costescu a mai antrenat la Sportul Studențesc, CSM București, BC Târgoviște și BCM U Pitești. Alături de formația din Trivale, Tudor Costescu a reușit să cucrească Cupa României în sezonul 2011/2012. În ultimii trei ani el a fost antrenor federal, fiind coordonator al al loturilor naționale ale României.

Tudor Costescu o va prelua pe BC SCM Timișoara de pe poziția a 6-a a clasamentului și cu o zestre de 8 victorii și 7 înfrângeri. Următorul meci pentru bănățeni este programat pe 22 ianuarie pe teren propriu contra lui BC Mureș.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!