Stiri

Tudor Dumitrescu:„Acestă victorie a venit la momentul potrivit”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
13.11.2013

Tudor Dumitrescu a vorbit imediat după victoria Gazului Metan din Ungaria contra celor de la Kormend. Specialistul din spatele semicercului de 3 puncte a avut cea mai bună prestație din acest sezon, indiferent de ce competiție vorbim. Dumitrescu a terminat partida cu 12 puncte, 2 recuperări și o pasă decisivă. Cel mai vechi jucător din lotul Gazului a petrecut 24 de minute pe parchet și a marcat cele 12 puncte doar din aruncări de la distanță (4/7).

„A fost un meci foarte greu. Suntem fericți că am câștigat pentru că acasă, în campionat am pierdut ultimele jocuri, și acum acestă victorie a venit la momentul potrivit. Îi felicit pe cei de la Kormend pentru că au jucat excelent.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!