Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tudor Dumitrescu: „Noi am greșit foarte mult”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
14.10.2013

Tudor Dumitrescu, cel mai vechi component din echipa Gazului Metan explică înfrângerea de pe teren propriu cu Steaua CSM. Fostul component al echipei naționale consideră că meciul contra „militarilor” era unul în care echipa sa putea obține victoria.

„Nu am controlat meciul, am pierdut controlul, am făcut multe greşeli atât în apărare cât și în atac. Le-am permis să aibă aruncări foarte ușoare și au avut procentaje foarte bune, iar eu cred că aici s-a pierdut meciul. Steaua a câștigat ultimele două meciuri, a jucat foarte bine, este o echipă agresivă în apărare dar eu zic că trebuia să câștigăm. Noi am greșit foarte mult, într-un meci care era de câștigat.”

Tudor Dumitrescu explică din ce motive aportul său ofensiv a scăzut astfel:

 „Deocamdată încerc să mă concentrez mai mult pe apărare și în atac încerc să-mi ajut echipa cât pot. Acum nu mai am atât de multe aruncări ca în trecut dar trebuie să mă concentrez mai mult și pe faza ofensivă.”

Gaz Metan a pierdut al doilea meci consecutiv, în fața Stelei, scor 74-79.

foto: Vlad Filipaș

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!