Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tudor Dumitrescu joacă ultimul meci din carieră la Oradea

Adrian Micinic

Adrian Micinic
23.05.2013

 

Tudor Dumitrescu va disputa ultimul meci în carieră la Arena Antonio Alexe din Oradea. Sportivul născut la 27 septembrie 1979 a decis să-și încheie activitatea competițională la finalul actualului sezon competițional.

Astfel, Dumitrescu va putea fi urmărit pentru ultima dată în calitate de jucător la Meciul 3 al finalei mici în Liga Națională, disputată de actuala sa echipă, Gaz Metan Mediaș și CSM Oradea.

Dumitrescu a jucat în primul eșalon baschetbalistic al României alături de U Mobitelco Cluj (până în 2002, respectiv între 2004 și 2007), CSU Sibiu (2003/04) și Gaz Metan Mediaș (2007/13). De asemenea, el a evoluat în Germania (2002/03). A jucat pentru echipele naționale juvenile, respectiv pentru reprezentatica de seniori, la campaniile EuroBasket din 2003, 2009 și 2011.

În sezonul 2012/13, Dumitrescu a bifat 20 de prezențe în campionat, având medii de 2.6 puncte, 0.7 recuperări și 0.5 pase decisive pentru un coeficient de 2.9 la eficiență în 7:35 minute pe meci. Sezonul său a fost afectat de o problemă medicală, el fiind operat pentru hernie de disc în prima parte a actualei ediții de campionat.

În plan personal, Tudor este căsătorit și are două fiice.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!