Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tudor Gheorghe: ”Cu siguranță acest avantaj nu este unul decisiv”

Mara Mihăilescu

Mara Mihăilescu
25.04.2019

tudi

BCM U FC Argeș Pitești și CSM CSU Oradea urmează să își facă debutul în play-off-ul Ligii Naționale de Baschet Masculin, joi, 25 aprilie, primă partidă ce va avea loc în Arena Antonio Alexe din Oradea.

Tudor Gheorghe, fundașul alb-violeților, a vorbit pentru site-ul nostru despre acest meci, dar și despre așteptările sale de la această serie.

Cum a decurs această pauză pentru voi și cum ți s-a părut echipa la antrenamente în ultima perioadă?

”Consider că pentru noi a venit foarte bine această pauză competițională.Sigur că ne-am fi dorit să ne calificăm în Final 4-ul Cupei României, dar am avut parte de o serie de antrenamente bune și de un joc amical cu Craiova în care am reușit să punem la punct anumite aspecte ale jocului nostru.Cel mai important este că am fost in efectiv complet în această perioadă, lucru care s-a întâmplat destul de rar în acest sezon din cauza accidentărilor.

Nu cred că CSM Oradea este avantajată sau dezavantajată de participarea lor la turneul final de la Cluj-Napoca, în schimb cred că poate fi o motivație în plus pentru noi de a arăta că am fi meritat să fim acolo.”

Întrebat de avantajul terenului propriu de care au parte bihorenii, acesta a răspuns:

”Fiecare echipă și-a dorit să beneficieze de avantajul terenului propriu în play-off, însă cu siguranță acest avantaj nu este unul decisiv.Am avut meciuri foarte bune în deplasare în acest sezon și am arătat că putem pune probleme oricărei echipe, chiar și pe teren advers.Așadar, nu cred că acest mic avantaj pe care îl au va decide seria.”

Vorbind despre ultima partidă din sezonul regulat, victoria contra ”leilor roșii”, acesta a declarat:

”Ultima noastră partidă împotriva lor a fost, într-adevăr, una fără miză pentru clasamentul final, dar cu siguranță ambele echipe și-au dorit victoria.A fost un plus pentru noi din punct de vedere moral, înaintea acestei serii.Asta ne-am și propus înainte de meci: să arătăm un joc bun și să obținem victoria.”

În final, întrebat fiind despre așteptările sale de la această serie per total, dar și despre duelul tinerilor jucători români, Tudor a răspuns:

”Chiar dacă la prima vedere probabil pornim ca outsideri în această serie, cred că fiecare meci va fi unul echilibrat.Din punctul meu de vedere, determinarea și concentrarea vor fi factorii cheie pentru a accede în semifinale, în ceea ce ne privește.Suntem motivați să dăm totul pe teren în fiecare meci și să reușim calificarea în turul următor.

Eu voi încerca să îmi ajut echipa cât mai mult și să îndeplinesc sarcinile date de antrenor.Deși ”lupta” mea directă este de obicei cu conducătorii de joc ai echipei adverse, deci nu știu cât de mult voi fi în situația de a îi avea ca adversari direcți pe Bobe sau Fome, sper ca eu și Cioti să ieșim învingători la sfârșitul acestei serii.Fiecare dintre noi are roluri diferite în echipele pentru care joacă și cred că noul regulament a ajutat fiecare jucător U23 să acumuleze experiență în meciurile grele, cu miză, și să crească în valoare.”

Partida va avea loc începând cu orele 19:15 și va fi transmisă în direct de Digi Sport 4.

1 comentariu la aceasta stire:
  • tanaseb :

    Gheorghe
    Ii jucatorul care mie mi-a placut mult, un baiat ambitios care se pare ca isi face treaba bine. Nu inteleg titlul, nu e decisiv acest avantaj, care? Daca citesti doar titlul nu stii despre ce poate fi vorba. Ii greu la Oradea, dar Pitestiul poate pune reale probleme.

    cu 4 ani în urmă (25.04.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!