Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tudor Gheorghe: ”Ne pare rău pentru faptul că nu am putut intra în semifinale”

Mara Mihăilescu

Mara Mihăilescu
10.05.2019

Tudor Gheorghe: ”Ne pare rău pentru faptul că nu am putut intra în semifinale”

tudorgheorghe

Vineri, 10 mai, are loc debutul seriei ce le are în prim-plan pe BCM U FC Arges Pitești și CSA Steaua, echipe care se întrec în acest moment pentru poziția a 5-a la finalul sezonului regulat. Sistemul după care se joacă această serie este ”ce mai bun din trei meciuri”.

Tudor Gheorghe, unul din tinerii de perspectivă ai alb-violeților, a prefațat primul meci, de pe teren propriu, pentru pagina oficială a echipei:

”Ne pare rău pentru faptul că nu am putut intra în semifinale, dar trebuie să mergem mai departe. În această serie, cu Steaua, trebuie să repetăm evoluțiile pe care le-am avut în fața celor de la Oradea și să ne impunem. Nu va fi ușor, asta e clar, dar avem avantajul terenului propriu și cred că este unul important. Întâlnim o echipă dificilă, care, asemenea nouă, a avut meciuri bune în prima serie de play-off. Îi respectăm, dar ne concentrăm asupra noastră. La Pitești am observat faptul că suporterii sunt alături de echipă în orice situație, lucru ce mă bucură. Avem nevoie de ei în continuare deoarece ne oferă multă energie.”

În acest sezon, Tudor are medii de 4.3 puncte, 1.3 recuperări și 2.4 pase decisive în campionatul intern și 8 puncte, 2 recuperări și 1.8 pase decisive în Cupa României, cu un season high de 15 puncte contra CSM Târgu Mureș.

Partida va avea loc la Sala Sporturilor Trivale din Pitești, începând cu orele 19:00, fiind si una din ultimele partide disputate de piteșteni pe teren propriu în acest sezon, urmând ca meciul doi să aibă loc miercuri, 15 mai, la București.

 

 

*SURSA foto: facebook BCM U FC Argeș Pitești

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!