Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tudor Gheorghe: „Nu avem un moral bun, dar cred că, revenind pe teren propriu, putem arăta adevărata noastră valoare”

Mara Mihăilescu

Mara Mihăilescu
16.10.2018

tudor gheorghe pitesti

BCM U Pitești a debutat în această ediție de campionat cu 2 înfrângeri, în urmă a două deplasări extrem de dificile, pe terenul celor de la U-BT Cluj Napoca (76-80) și CSU Sibiu (69-95).

În urma acestor rezultate, Tudor Gheorghe a oferit o declarație pentru pagina oficială a echipei.

“Suntem dezamăgiți pentru modul în care am cedat lupta de la Sibiu. Am avut două deplasări dificile, împotriva unor formații ce se luptă pentru titlul de campioană. Am avut un meci bun făcut la Cluj și o primă repriză reușită la Sibiu, dar din păcate, în baschet, rezultatul final contează. Nu avem un moral bun, dar cred că, revenind pe teren propriu, putem arăta adevărata valoare a noastră. Vrem să facem uitate aceste înfrângeri și să obținem o serie importantă de victorii. Este un campionat dificil, cu 8 formații puternice și cred că orice este posibil. Eu am încredere în echipa noastră, în ceea ce lucrăm zilnic la antrenamente, și cred că putem face un rezultat bun în acest sezon. Mulțumim suporterilor ce ne-au susținut aseară, la Sibiu, și sper ca vineri, Sala Sporturilor să fie plină la ora jocului cu Timișoara.”

Tudor Gheorghe reprezintă surpriza în rotația lui Florin Nini. Tânărul conducător de joc a evoluat în ambele partide perioade de timp importante și în peste 23 de minute pe partidă are medii de 5,5 puncte, 2,5 recuperări și 2 pase decisive.

Partida împotriva celor de la SCM Timișoara va avea loc începând cu orele 18:00. SCM Timișoara a debutat, de asemenea, cu 2 înfrângeri: în deplasare, împotriva celor de la CSM CSU Oradea (76-65) și pe teren propriu, în fața celor de la U-BT Cluj Napoca (86-90). 

*foto: facebook BCM U FC Argeș Pitești

1 comentariu la aceasta stire:
  • tanaseb :

    Gheorghe
    Il stiu din perioada petrecuta la U BT. E un baiat serios si ma bucur pentru el ca progreseaza de la un sezon la altul. Suporterii de acolo or inceput deja sa critice dar eu cred ca trebuie rabdare, nu poti evolua excelent cand ai jucatori buni, experimentati, dar majoritatea noi.

    cu 5 ani în urmă (16.10.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!