Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tudor Jucan: „Îmi doresc să avem o Sală Polivalentă plină, însă acest lucru depinde și de noi”

Paul Olar

Paul Olar
07.09.2016

Fanii echipei U-BT Cluj-Napoca vor avea ocazia joi, 8 septembrie, să își revadă la lucru favoriții. Baschetbaliștii lui Mihai Silvășan întâlnesc pe BC Mureș Târgu Mureș, cu începere de la ora 20:00.

Prezent la conferința de presă premergătoare turneului amical City Cup, Tudor Jucan, căpitanul ardelenilor, a declarat următoarele:

"Ne așteaptă un turneu foarte greu, venim după o perioadă destul de grea cu pregătire la munte și în turneul din Serbia. Eu zic că am jucat destul de bine, dar trebuie să creștem de la meci la meci, pentru noi acest lucru este foarte important, astfel ca, odată cu meciurile oficiale, să ne prezentăm cât mai bine. Băieții răspund foarte bine la cerințele lui Mihai Silvășan și la cerințele mele, pentru că am avut și noi niște discuții în vestiar și toți au răspuns foarte bine. Îmi doresc să avem o Sală Polivalentă plină, însă acest lucru depinde și de noi de felul cum vom juca, de felul cum vom lupta în teren, de felul cum vom interacționa cu publicul", a spus Jucan, conform u-bt.ro.

8 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu gyke :

    U
    Sala aia si plină pare goala...poate la Horia Demian.

    cu 7 ani în urmă (07.09.2016) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca threepointer :

    U
    Atmosfera ca in Horia Demian nu va fi niciodata,pentru ca doar cei care merg in Horia Demian sunt cei 100% preocupati de sportul asta.Restul sunt spectatori sau atragatori de like-uri pe facebook cu poze de la sala noua...

    cu 7 ani în urmă (07.09.2016) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca threepointer :

    U
    Atmosfera ca in Horia Demian nu va fi niciodata,pentru ca doar cei care merg in Horia Demian sunt cei 100% preocupati de sportul asta.Restul sunt spectatori sau atragatori de like-uri pe facebook cu poze de la sala noua...

    cu 7 ani în urmă (07.09.2016)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      da
      Asta pentru ca firma de construcții care a făcut-o e din Sibiu, au stiut ei ...😜

      cu 7 ani în urmă (07.09.2016)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu danb61 :

    gyke...
    ....da,au facut-o așa sa va arate ca fara galeria de la fotbal sunteți niște frumosi spectatori de tenis!

    cu 7 ani în urmă (08.09.2016) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș oldboy :

    favorite...........
    Deci cum ii Tudore cu echipele favorite la titlu anul asta?

    It spun eu: abia dupa tur o sa se vada cu adevarat care sunt echipele cu pretentii (nu pretendente :) ) la titlu. Pana atunci restul sunt doar barfe si speculatii

    cu 7 ani în urmă (08.09.2016)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Oradea daca nu i se rup jucatorii in cupele europene ramane favorita. Are un antrenor cu 5 clase peste Szaszgaspar, Fomestescu sau Silvasan. Achim are 10-0 de la cabine cu orice echipa din camoionat in momentu asta(cam trist moment din unele puncte de vedere), depinde dupa aia ce se intampla, dar in principiu Oradea ramane acolo si e echipa cu cei mai putini de "daca" si "parca"...si e echipa cu cel mai frumso baschet de vreo 2,3 ani incoace...

      cu 7 ani în urmă (09.09.2016)
    • CSM CSU Oradea soso69:

      csm
      Nu stiu daca suntem favoriti, mai degraba printre favoriti. Avem un lot echilibrat, din punctul meu de vedere mai bun decat cel din sezonul precedent, dar si Clujul are un lot mai bun ca cel de anul trecut. Steaua are si ea echipa buna dar nu mi se pare ca lotul sa fie superior celui din 2016. Muresul nu trebuie evaluat prin prisma jocului din presezon, nici macar nu trebuie sa tinem cont de evolutiile din prima parte a sezonului pt ca ei in ultimii ani performeaza in play-off.
      Aseara noi am aratat destul de bine pt aceasta perioada, e clar ca mai e de lucru la omogenizare dar una peste alta echipa promite. Mirkovic mi-a placut, Denison la fel, Zeno si Barnette in nota obisnuita. Pasalic si Nicoara nu au prea iesit in evidenta, Tibarna desi a jucat mult pare inca prea moale si un pic nesigur sper sa-si revina. Bobe a aratat mai mult curaj, a atacat cosul si a si marcat. Petrisor desi e un jucator care nu-mi place, a facut din nou un joc bun. A dat pase utile iar 2 dintre ele chiar surprinzator de bune, nu a pierdut nici o minge si a si marcat 2 triple. Comagic, Pop si Tamasdan au avut prea putine minute ca sa se remarce.
      Cam atat. Asteptam si meciul cu Partizan pt ca polonezii, in afara de Johnson, Troupe si Nikolov, pe care ii stiam din campionatul nostru, echipa lor mi s-a parut slabuta.

      cu 7 ani în urmă (09.09.2016)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!