Stiri Cupa României Masculin

Tudor Jucan: “Începem meciurile oficiale și nu se mai acceptă pași greșiți”

Paul Olar

Paul Olar
27.09.2014

Transferul la U BT Cluj-Napoca vine cu o mare responsabilitate pentru Tudor Jucan. Internaționalul român s-a întors în orașul natal după o pauză de aproape un deceniu și conștientizează ce însemnătate are această mutare.

Drept urmare, extrema își dorește să contribuie din plin la succesele trupei lui Dorin Pintea atât în campionat, cât și în competițiile europene.

“Nu a fost foarte greu să mă acomodez, pentru că am venit acasă și mă bucur foarte tare că am posibilitatea să joc și pentru orașul meu. Sper să o fac cât mai bine și să-mi ajut echipa cât mai mult,” a mărturisit Jucan pentru Total Baschet.

Întrebat de parcursul formației sale din jocurile de pregătire, Tudor afirmă că țelul principal al ardelenilor este situarea pe o pantă ascendentă.

“A fost o perioadă grea de pregătire cu multe meciuri mai ales că noi patru am ajuns destul de târziu la echipă. Am făcut meciuri bune și eu zic că e important să creștem de la meci la meci.”

“Juki” laudă, de asemenea, trupa Timișoarei, spunând că încleștarea de astăzi se va derula sub sceptrul echilibrului.

“Începem meciurile oficiale și acum nu se mai acceptă pași greșiți, trebuie să fim concentrați sută la sută și să dăm totul pe teren. Timișoara este o echipă cu pretenții mari sezonul acesta, eu spun că șansele sunt egale și sper că după aceste două meciuri să ne calificăm mai departe.”

U BT Cluj-Napoca dă piept cu BC Timișoara sâmbătă seara, cu începere de la ora 20:00. 

*Foto: Manases Sandor/u-mobitelco.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii