Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Tudor Jucan: "Dacă vom domina la recuperări nu vom avea probleme"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
01.05.2014

Jucan

După două victorii reușite în propriul fief cu BCM U Pitești, baschetbaliștii de la BC Mureș vor încerca să încheie seria din sferturile de finală ale LNBM după Meciul 3. Acesta se va desfășura vineri (02.05), cu începere de la ora 17:00, la Sala Sporturilor Trivale.

Tudor Jucan a caracterizat meciul de la Pitești ca fiind unul greu.

O să avem un meci foarte greu dar noi mergem la victorie. Sperăm să terminăm seria vineri dacă se poate, dacă nu încercăm sâmbătă. Va fi greu deoarece Piteştiul este o echipă bună, cu un antrenor tânăr şi ambiţios. Însă noi avem 2-0 şi acum presiunea este pe ei, a declarat Jucan pentru Total Baschet.

Căpitanul grupării mureșene a vorbit și despre victoriile înregistrate în fața propriilor suporteri.

Am avut două meciuri foarte grele dar mă bucur că am reuşit să le câştigăm. Am ştiut că dacă vom domina la recuperări nu vom avea probleme. La fel o să fie şi în următoarea întâlnire. Dacă reducem greşelile de echipă şi dominăm la recuperări nu vom avea probleme, a încheiat acesta.

Partida de vineri va fi transmisă în direct de Digi Sport 3.

foto: Zsigmond Bathori

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!